5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAntonio Banderas, cercetat pentru furt calificat

Antonio Banderas, cercetat pentru furt calificat

http:http://www.youtube.com/watch?v=BTsVrzfhG5Q
Şase persoane au fost ridicate ieri şi duse la audieri, în urma unor percheziţii efectuate de poliţiştii doljeni la domiciliile unor romi suspectaţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe în municipiul Craiova.
Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova, însoţiţi de luptătorii Serviciului de Intervenţie Rapidă, au efectuat ieri-dimineaţă trei percheziţii la domiciliile lui Albert Sărdaru, Edison Zlătineanu şi Claudiu Iortoman. Oamenii legii au găsit şi ridicat mai multe bunuri care provin din comiterea unor infracţiuni de furt comise în ultimul timp în Craiova. Este vorba despre bijuterii din aur şi argint, aparatură electronică şi telefoane mobile, valoarea totală a bunurilor fiind estimată la 20.000 de lei. După ce au întors pe dos locuinţele romilor, poliţiştii i-au ridicat şi i-au dus la secţie pentru audieri pe Albert Sărdaru, Edison Zlătineanu, Antonio Banderas, Elena Parnică, Camelia Codreanu şi Beatrice Zlătineanu. Antonio Banderas a fost „livrat“ poliţiştilor de la Secţia 2 Craiova, care îl cercetează într-un dosar penal privind un furt din locuinţă.
Aceasta este a doua acţiune de acest fel organizată de poliţişti, primele percheziţii fiind făcute marţi dimineaţă la domiciliile lui Ilie Poenaru, Doina Bambaloi şi Constantin Nicolae Dirivan. Atunci au fost descoperite mai multe bijuterii provenite din furturi, dar şi o femeie de 33 de ani, urmărită la nivel naţional în baza unui mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.
• Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS