21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalA lovit cu maşina un polițist și a fugit

A lovit cu maşina un polițist și a fugit

Gheorghe Staicu din comuna mehedințeană Brezniţa de Ocol și-a parcat ieri maşina pe o trecere de pietoni chiar în apropierea Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin. Ghinionul a făcut ca prin zonă să treacă un echipaj al Poliţiei Locale. Un poliţist a vrut să ridice maşina şi să-l amendeze pe şofer.
„Agentul se afla în timpul unei patrulări şi a observat că un conducător auto a parcat neregulamentar pe o trecere de pietoni şi pentru că acesta nu se afla lângă autoturism, s-a încercat blocarea roţilor. În acel moment, şoferul a venit şi nu a vrut să coopereze cu agentul de poliţie, s-a urcat la volan şi după ce l-a accidentat pe agent la un picior, a fugit“, a declarat Luria Mărţuică, purtător de cuvânt la Poliţia Locală Drobeta Turnu Severin.
Poliţistul a fost rănit la genunchi şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă nu a rămas internat. „Am primit la ugenţă un agent de poliţie locală, care prezenta o plagă la genunchiul drept. I s-au acordat îngrijirile medicale corespunzătoare şi apoi a părăsit unitatea noastră, nefiind necesară internarea“, a declarat Emilia Bololoi, director medical la spitalul judeţean.
Câteva ore mai târziu, agresorul a fost identificat şi a fost condus la sediul IPJ Mehedinţi pentru declaraţii, iar de aici va ajunge direct în faţa procurorilor.
„Un agent de la Poliţia Locală ne-a informat că, în timp ce se afla în misiune şi încerca să identifice un conducător auto care parcase pe o trecere de pietoni, a fost acroşat de acesta cu maşina, fiind lovit la un picior. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului. Noi am intrat pe fir şi în câteva ore l-am identificat. În prezent este reţinut şi se fac cercetări pentru ultraj şi vătămare corporală din culpă. După întocmirea actelor va fi prezentat la Parchet“, a declarat Constantin Băloi, procuror criminalist în cadrul IPJ Mehedinţi.
Bărbatul va fi cercetat pentru ultraj şi vătămare corporală din culpă, infracţiuni pentru care riscă până la șapte ani de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS