8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a incendiat propria casă

Şi-a incendiat propria casă

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a vrut să se răzbune pe propria familie şi, după ce şi-a bătut soţia, a dat foc la casă şi apoi a fugit. Pompierii au fost alertaţi de vecini şi numai intervenţia promptă a acestora a făcut ca locuința să fie salvată.
Vecinii spun că bărbatul făcea mereu scandal şi se certa cu soţia din cauza băuturii.
„Eu eram prin curte şi am văzut că ieșea fum de la vecini. Am strigat la poartă, dar nu a răspuns nimeni. După câteva minute a ieşit vecinul şi mi-a zis că a dat foc la casă ca să o lase pe nevastă-sa pe drumuri. El are probleme cu băutura“, a spus o vecină.
Bărbatul a aprins focul în bucătăria casei, a încuiat uşile și apoi a fugit. Soţia acestuia a venit într-un suflet acasă când a fost anunţată că locuinţa ei a luat foc. „M-a bătut şi apoi a plecat la băut, iar eu am plecat la fata mea în oraş. Are probleme cu capul şi nu vrea să îşi ia pastilele. Bea toată ziua. A fost internat de patru ori la psihiatrie“, a spus soţia piromanului.
Pompierii au reuşit să stingă focul şi să salveze res-tul camerelor. „Am intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din Drobeta Turnu Severin. La sosirea noastră, focul se manifesta în bucătărie şi părea pus intenţionat. Am stins focul şi am scos butelia de la aragaz, întrucât exista pericolul să se producă o explozie“, a declarat Claudiu Balaure, maior la ISU Drobeta.
Piromanul va fi tras la răspundere pentru că şi-a incendiat casa.
• Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS