8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAlexandru Neţoiu este cercetat şi pentru tentativă de omor

Alexandru Neţoiu este cercetat şi pentru tentativă de omor

Ancheta în cazul tânărului Alexandru Neţoiu, fiul şefului vămii Porţile de Fier I din Mehedinţi, continuă, iar autorităţile judiciare lucrează acum la dosarul în care tânărul de 23 de ani este acuzat de tentativă de omor, după ce o persoană a depus plângere că în noaptea de Revelion, prin ușa de la terasa apartamentului său unde se afla cu familia a trecut un glonț. Alexandru Neţoiu se află acum în arestul IPJ Mehedinţi pentru 29 de zile, fiind deocamdată acuzat de uz de armă letală fără drept şi distrugere.
Procurorii de la Parchetul Drobeta Turnu Severin spun că au în lucru dosarul în care Alexandru Neţoiu este cercetat şi pentru tentativă de omor. Poliţiştii au ridicat vineri dimineaţă încă două gloanţe pe care se pare că tânărul le-a tras în noaptea de Revelion şi în geamul unui magazin aflat pe bulevardul Tudor Vladimirescu, situat vizavi de apartamentul unde a avut loc distracţia.
„Mai există un dosar de cercetare, dar care este în lucru, pentru infracţiunea de tentativă de omor. Primul dosar se află în instanţă, iar în cazul celui de-al doilea urmează să se finalizeze ancheta şi instanţa să se pronunţe“, a declarat Fănică Cercel, procuror la Parchetul Drobeta Turnu Severin.
Nici reprezentanții poliţiei, dar nici patronul magazinului în care tânărul a tras două gloanţe nu au spus nimic, însă găurile rămase în uşa magazinului au fost acoperite cu un poster publicitar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS