24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj16 focuri cu arma tatălui

16 focuri cu arma tatălui

Locuitorii unui cartier din Drobeta Turnu Severin au trăit clipe de groază în noaptea de Revelion, când au văzut că de la fereastra unui apartament cineva a deschis focul şi trăgea în maşinile din parcare şi în cele care treceau pe stradă. Principalul suspect este fiul şefului Vămii Porţile de Fier I din Mehedinţi. Acesta a luat arma pe care tatăl său o lăsase în apartament şi a tras 16 focuri.
O femeie povesteşte că a văzut la balconul din faţa apartamentului ei trei tineri, doi băieţi şi o fată, care trăgeau pe rând cu puşca în tot ce mişca pe stradă.
„Erau trei tineri în apartament, se distrau pur şi simplu trăgând cu arma. Au tras în maşinile din parcare, în cele de pe stradă, apoi au tras şi spre apartamente. Trăgeau câteva focuri, lăsau arma pe terasă, apoi intrau înapoi în casă, mai dansau şi apoi ieşeau din nou şi trăgeau. La mine au nimerit geamul de la terasă şi din geam, glonțul a făcut gaură în perete, apoi a căzut pe jos. Păcat de acest tânăr pentru că are nişte părinţi extraordinari şi le face numai necazuri“, a spus proprietara apartamentului.
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin au preluat cazul şi au de soluţionat şapte dosare, în care tot atâtea persoane reclamă faptul că maşinile lor, dar şi un apartament au fost ţinte în bătaia armei letale pe care a folosit-o fără drept Alexandru Titu Neţoiu. Tânărul a fost ridicat luni seară de la domiciliul bunicilor lui din localitatea doljeană Ciupercenii Noi. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, suspectul a fost ridicat de colegii lor din cadrul IPJ Mehedinți şi a fost dus la Drobeta Turnu Severin pentru a fi audiat. Dacă instanţa va decide că este vinovat, acesta va fi acuzat de distrugere, folosirea unei arme letale fără drept, iar în cazul reclamat de proprietara apartamentului unde s-a găsit un glonţ în peretele balconului se vor face cercetări pentru tentativă de omor.
„Pe 2 ianuarie 2012, la Parchetul Drobeta Turnu Severin au ajuns şapte dosare în care există reclamaţii aduse unui tânăr de 23 de ani, Titu Alexandru Neţoiu, că în noaptea de 31 decembrie a tras mai multe focuri de armă spre maşinile din parcare şi spre un apartament. La faţa locului au fost făcute toate cercetările și au fost prelevate probe. Suspectul a folosit o armă cu glonţ foarte periculoasă şi va fi cercetat pentru distrugere, uz de armă letală fără drept, dar şi pentru tentativă de omor, dacă va fi cazul“, a declarat Iulian Odina, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS