Acasă Local Coadă la ajutorul pentru lemne

Coadă la ajutorul pentru lemne

Sediul Asistenţei Sociale din cadrul Primăriei Drobeta Turnu Severin a fost luat cu asalt joi, aceasta fiind ultima zi în care oamenii şi-au putut ridica ajutorul pentru lemne pe 2011. Şi cum a fost ultima zi, a funcţionat un singur ghişeu.
Bătrâni şi bolnavi, pensionarii au stat şi ei în picioare mai bine de două ore. Oamenii spun că aceşti bani sunt ca o binecuvântare pentru ei.
„Suntem nemulţumiţi pentru că ne ţin ore în şir în picioare, dar nu avem ce să facem, suntem la mâna lor. Ce am face fără banii ăştia? E păcat că sunt atâţia angajaţi pe care i-am văzut că ies dintr-un birou şi intră în altul şi nu cred că fac ceva concret, iar pe noi ne ţin în bătaie de joc“, a spus un bătrân.
Cei de la Asistenţă Socială se scuză şi spun că decizia de a funcționa un singur ghişeu a fost luată de primărie.
„Având în vedere că aceasta a fost ultima zi în care se poate acorda ajutorul pentru lemne, s-a luat decizia funcţionării unui singur ghişeu şi de aceea s-a format coadă. Nu a fost hotărârea noastră, aceasta este situaţia“, a declarat Lucia Otescu, asistent social.
Pentru acordarea ajutorului de lemne, Primăria Drobeta Turnu Severin a pus la dispoziţie doar trei zile în care oamenii au putut merge să îşi ridice banii, timp insuficient pentru numărul mare al celor înscrişi pe liste.

Exit mobile version