13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCoadă la ajutorul pentru lemne

Coadă la ajutorul pentru lemne

Sediul Asistenţei Sociale din cadrul Primăriei Drobeta Turnu Severin a fost luat cu asalt joi, aceasta fiind ultima zi în care oamenii şi-au putut ridica ajutorul pentru lemne pe 2011. Şi cum a fost ultima zi, a funcţionat un singur ghişeu.
Bătrâni şi bolnavi, pensionarii au stat şi ei în picioare mai bine de două ore. Oamenii spun că aceşti bani sunt ca o binecuvântare pentru ei.
„Suntem nemulţumiţi pentru că ne ţin ore în şir în picioare, dar nu avem ce să facem, suntem la mâna lor. Ce am face fără banii ăştia? E păcat că sunt atâţia angajaţi pe care i-am văzut că ies dintr-un birou şi intră în altul şi nu cred că fac ceva concret, iar pe noi ne ţin în bătaie de joc“, a spus un bătrân.
Cei de la Asistenţă Socială se scuză şi spun că decizia de a funcționa un singur ghişeu a fost luată de primărie.
„Având în vedere că aceasta a fost ultima zi în care se poate acorda ajutorul pentru lemne, s-a luat decizia funcţionării unui singur ghişeu şi de aceea s-a format coadă. Nu a fost hotărârea noastră, aceasta este situaţia“, a declarat Lucia Otescu, asistent social.
Pentru acordarea ajutorului de lemne, Primăria Drobeta Turnu Severin a pus la dispoziţie doar trei zile în care oamenii au putut merge să îşi ridice banii, timp insuficient pentru numărul mare al celor înscrişi pe liste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS