10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalEnryko rămâne încătuşat

Enryko rămâne încătuşat

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au respins ieri-seară recursurile formulate de Enryko Constantinescu şi alţi patru bărbaţi, acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice după ce s-au luat la bătaie şi au făcut scandal în barul „Las Vegas“ din Craiova.
Reamintim că marţi poliţiştii IPJ Dolj au comunicat că, în noaptea de 21 spre 22 decembrie, în barul „Las Vegas“ de pe bulevardul Carol I din Craiova a avut loc un scandal între mai multe persoane.
La momentul respectiv, incidentul nu a fost anunţat prin 112, iar cei implicaţi în scandal nu au depus reclamaţii împotriva agresorilor. Ulterior, în urma cercetărilor şi după ce au fost văzute înregistrările camerelor de luat vederi din bar, poliţiştii au stabilit că la altercaţie au participat Enryko Constantinescu, Marian Surdu, Dragoş Leontinescu, Valentin Ancuţa, Marin Pruiu şi Paul Ciovică. Vineri, 23 decembrie, Surdu, Leontinescu şi Ancuţa au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. În aceeaşi şedinţă de judecată, instanţa a hotărât să amâne pentru marţi judecarea propunerilor de arestare preventivă în lipsă în cazul lui Enryko, Pruiu şi Ciovică, întrucât cei trei nu fuseseră găsiţi de poliţişti. Marţi, Judecătoria Craiova a emis mandate de arestare în lipsă pentru 30 de zile pe numele lui Enryko, Ciovică şi Pruiu, iar la scurt timp după emiterea mandatelor, Enryko şi Ciovică s-au prezentat de bunăvoie la poliţie pentru a fi încarceraţi. Pruiu nu fusese găsit până ieri şi va fi dus în arest alături de ceilalţi după ce va fi prins.
După decizia de ieri a Tribunalului Dolj, Enryko şi amicii săi vor petrece Revelionul în arestul IPJ Dolj. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

79 COMENTARII