10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPompierii şi jandarmii au plecat la colindat

Pompierii şi jandarmii au plecat la colindat

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Oltenia“ Dolj şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dolj au „colindat“ joi bătrânii de la Centrul de recuperare a persoanelor cu handicap Filiaşi şi Modulul Sf. Maria din Craiova, respectiv copiii de la Centrul de Îngrijire şi Recuperare a Copilului cu Handicap Sever „Noricel“, unde au împărţit daruri.
Pompierii doljeni au strâns aproape 5.000 de lei şi le-au cumpărat bătrânilor din cele două centre o maşină de spălat, o imprimantă multifuncţională, un aragaz, veselă, materiale sanitare, dulciuri şi băuturi răcoritoare. Pompierii au procedat diferit anul acesta, pentru că au încercat să cumpere obiecte de care cele două Centre aveau cea mai mare nevoie. „În urma vizitelor la cele două centre de recuperare şi a discuţiilor purtate cu conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj, s-a stabilit să fie cumpărate obiecte de care chiar au nevoie“, a precizat maior Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.
Pentru copiii din Centrul de Îngrijire şi Recuperare a Copilului cu Handicap Sever „Noricel“ din Craiova, anul acesta Moş Crăciun a venit din partea IJJ Dolj şi le-a împărţit copiilor băuturi răcoritoare şi dulciuri. „Această acţiune s-a desfăşurat voluntar, cadrele militare al IJJ Dolj contribuind cu diverse sume de bani, spiritul acesteia dovedind încă o dată altruismul şi spiritul de camaraderie ce îi caracterizează pe jandarmi, care sunt alături de semenii lor atât de-a lungul anului, cât şi cu ocazia uneia dintre cele mai frumoase sărbători ale lumii creştine – Crăciunul“, a spus lt. Ion Ţapu, purtătorul de cuvânt al IJJ Dolj. Jandarmii doljeni au fost ajutaţi în această campanie de Asociaţia FSP „Grigore Al. Ghica“ a Jandarmeriei Române.
• Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS