16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBătrân omorât de maşina poliţiei

Bătrân omorât de maşina poliţiei

Un bătrân de 79 de ani din comuna doljeană Daneţi a decedat joi noapte, la Spitalul de Urgenţă Craiova, după ce a fost lovit de o Dacie Logan a Secţiei 12 de Poliţie Rurală Daneţi în timp ce încerca să traverseze DJ 604B.
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au fost sesizaţi joi seară, în jurul orei 19.00, despre faptul că, pe raza localităţii Daneţi a avut loc, cu puţin timp înainte, un accident de circulaţie în care a fost implicat un agent al Secţiei 12 de Poliţie Rurală Daneţi. La faţa locului a fost trimis un echipaj SMURD care a preluat victima accidentului, pe Stan Popa, de 79 de ani, din localitate, şi a transportat-o la Spitalul de Urgenţă Craiova în stare gravă.  
Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, la scurt timp după ce a fost adus, pacientul a intrat în stop cardio-respirator. Medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viaţa bătrânului, decesul acestuia fiind declarat la ora 22.15. La locul accidentului au ajuns o echipă de poliţişti şi un procuror care, din primele cercetări, au stabilit că agentul de poliţie Florin Ciolacu, în timp ce conducea o Dacie Logan a Secţiei 12 de Poliţie Rurală Daneţi pe DJ 604B, l-a lovit şi accidentat grav pe Popa, „care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure“, după cum au comunicat procurorii doljeni.
De asemenea, s-a mai stabilit că Ciolacu se întorcea din misiune în momentul producerii accidentului, iar Loganul condus de acesta avea semnalele luminoase în funcţiune. Poliţistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au mai precizat că această cauză a fost înregistrată şi se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările exacte în care şi-a pierdut viaţa bătrânul de 79 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

21 COMENTARII