6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGlumă macabră pe seama unei familii

Glumă macabră pe seama unei familii

Locatarii unui bloc din comuna Şimian – Mehedinţi au alarmat poliţia ieri-dimineață, când
au găsit la intrarea în casa scării o coroană de flori, două candele şi mesaje indecente adresate unei familii. Oamenilor le-a fost teamă să mai iasă din apartamente.

O familie din Mehedinţi a avut parte de o glumă cel puţin macabră din partea unui necunoscut, care a pus la intrarea în bloc o coroană de flori, candele şi mesaje indecente. Oamenii spun că s-au
speriat foarte tare şi că nu îşi dau seama cine le-ar dori răul. „Nu ştiu cine se ţine de aşa ceva, nu pot să dau un nume! Nu am mai putut să îmi duc copiii la grădiniţă şi la şcoală din cauză că m-au alarmat vecinii că la intrare în bloc cineva a pus o coroană cu două candele aprinse şi două panglici pe care sunt trecute numele meu şi al soţului meu şi mai era şi un mesaj cu înjurături de la un anume Gigi. Nu ştiu cine este acest Gigi, nu pot să îmi dau seama“, a povestit speriată Luminiţa Cioacă, femeia căreia i-a fost adresată „gluma“.
Locatarii din bloc nu şi-au mai dus nici ei copiii la şcoală sau la grădiniţă, până ce poliţia nu a venit la faţa locului să ia coroana şi candelele. „Numai o minte bolnavă ar putea face aşa ceva! Or fi farmece, blesteme, că doar sunt destui cei care cred în aşa ceva. Cum să nu te sperii, când te trezeşti la prima oră cu coroane şi candele la uşa blocului! Asta este o glumă proastă din partea cuiva nebun“, a spus o locatară a blocului.
Cei care erau menţionaţi în mesajul de pe coroană au spus că vor merge la biserică pentru a chema un preot să citească şi să stropească blocul cu apă sfinţită. „O să merg la biserică să aprind lumânări pentru mine şi soţul meu, dar şi pentru cel care ne-a făcut aşa ceva, să îl pedepsească Dumnezeu că îşi bate joc de oameni. Să vină un preot să stropească blocul ăsta, că o fi blestemat“, a mai spus Luminiţa Cioacă.
Poliţia îl caută acum pe cel care a pus coroana şi candelele la intrarea în bloc. „Am ridicat coroana funerară, candelele şi panglicile pe care erau incripţionate nişte nume şi injurii. Vom demara cercetările pentru identificarea celui care a săvârşit această faptă“, a declarat Dorin Sudiţu, agent la Poliţia Şimian.
Până la identificarea glumeţului care s-a semnat Gigi, localnicii din Şimian se tem să nu aibă şi ei parte de astfel de „mesaje“.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

37 COMENTARII