12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMoş Nicolae le-a adus daruri prichindeilor

Moş Nicolae le-a adus daruri prichindeilor

Membrele Asociaţiei Femeilor Gorjene din Târgu Jiu au adus 93 de pachete cu dulciuri şi articole de îmbrăcăminte copiilor înscrişi la Grădiniţa Nr. 21 din municipiu

Prichindeii s-au bucurat de cadourile primite şi i-au pregătit lui Moş Nicolae cântece şi poezii. „Le-am adus acestor copii câteva daruri. Asociaţia Femeilor Gorjene s-a înfiinţat în 1995 şi de atunci încercăm să aducem puţină bucurie în rândul celor care uită să zâmbească. Mulţi dintre părinţii acestor micuţi sunt şomeri, nu au unde să muncească, aşa că ne-am gândit că aceste mici daruri îi vor bucura foarte mult pe copii“, a spus Violeta Vîrjan, preşedinta Asociaţiei Femeilor Gorjene. Potrivit acesteia, fiecare pachet a avut o valoare de 12 lei, banii fiind strânşi din cotizaţiile membrelor.
„Avem foarte mulţi copii, împărţiţi pe patru grupe. Zona cartierului Debarcader este una defavorizată şi este adevărat că unii dintre părinţi nu îşi găsesc un loc de muncă. Ne-am bucurat de vizita doamnelor pentru că orice dar înseamnă o mare bucurie pentru un copil“, a declarat Veronica Chiţiş, profesorul coordonator al Grădiniţei Nr. 21 din cartierul Debarcader.

Probleme cu subsolul

Veronica Chiţiş a mai povestit că unitatea de învăţământ cu patru clase, situată în două apartamente de la parterul unui bloc, are probleme din cauza subsolului și nu numai. „Am luat legătura şi la primărie, şi la asociaţie. Din cauza subsolului, miroase în apartamente. Noi aerisim şi facem curăţenie, dar mirosul persistă. Spaţiul este prea mic pentru câţi copii avem. Am avut probleme şi cu locatarii, care nu ne lăsau locul de joacă, dar până la urmă au înţeles. Avem în băi igrasie şi mucegai, uneori ne mai inundă locatarii“, a explicat cadrul didactic. Grădiniţa Nr. 21 este subordonată Grădiniţei „Constantin Brâncuşi“ din cartierul 11 Iunie al municipiului Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU