16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalWeekend de foc pentru pompierii olteni

Weekend de foc pentru pompierii olteni

Pompierii Detașamen-tului Caracal au intervenit vineri, 2 decembrie, în jurul orei 18.50, în comuna Celaru, judeţul Dolj, care este raion de intervenţie al ISU Olt, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa Floarei B. La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, militarii găsind în flăcări materiale plastice şi textile depozitate de femeie în podul casei, în apropierea coşului de fum. Pompierii au acţionat mai bine de o oră şi jumătate pentru izolarea şi lichidarea incendiului. Cauza probabilă a incendiului este amplasarea necorespunzătoare a unor materiale combustibile în apropierea coșului de fum.
Trei ore mai târziu, Staţia Scorniceşti a intervenit în localitatea Teiuş, pentru stingerea unui incendiu de furaje izbuncit în gospodăria lui Ionel T. Două autospeciale şi nouă subofiţeri au acţionat aproximativ trei ore pentru stingerea flăcărilor. Au ars aproximativ cinci tone de furaje. Se pare că incendiul a izbuncit din cauza unui foc lăsat nesupravegheat de proprietarul gospodăriei.  
Tot pentru stingerea unui incendiu de furaje au intervenit şi pompierii din cadrul Detaşamentului Slatina, duminică. Locuinţa lui Ilie D., din comuna Şerbăneşti, era în flăcări. Cu toate eforturile pompierilor pentru stingerea incendiului, s-au făcut scrum aproximativ opt tone de furaje. Se pare că incendiul a izbucnit de la o ţigară aruncată la întâmplare de proprietar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS