3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLansare de carte la poliţia judeţeană

Lansare de carte la poliţia judeţeană

Fostul ministru de interne Doru Viorel Ursu a fost prezent miercuri la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, unde şi-a lansat volumul „Acvariul groazei“, din ciclul „Sânge şi carne de om“ (cartea a II-a).
Autorul a fost ministru de interne al României în perioada 14 iunie 1990 – 16 octombrie 1991, deputat şi membru al Comisiei de Control a SRI în legislatura 1992 – 1996. În volumul „Acvariul Groazei – Sibiu, decembrie 1989“, ca şi în primul – „Drama unui minister“, Doru Viorel Ursu descrie evenimentele din Decembrie ’89 cu ajutorul datelor adunate din 49 de dosare din arhivele ministerului.
Vizita fostului ministru de interne la Craiova a fost făcută cu ocazia Zilei Naţionale a României, sărbătorită de IPJ Dolj printr-o serie de activităţi culturale şi sportive. Tot miercuri, comisarul-şef de poliţie dr. Constantin Nicolaescu, şeful IPJ Dolj, a înmânat diplome câştigătorilor concursurilor de tir, tenis de masă, şah şi tenis de câmp şi a avansat în grad înaintea expirării stagiului minim mai mulţi poliţişti. La manifestările organizate de IPJ Dolj a luat parte şi Ramona Hogiu, consilier superior în cadrul Direcţiei Judeţene Dolj a Arhivelor Naţionale, care a rostit câteva cuvinte despre semnificaţia Zilei de 1 Decembrie.
• Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII