16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPatru oameni au murit striviţi sub un tir

Patru oameni au murit striviţi sub un tir

Un grav accident a avut loc ieri-dimineaţă pe DE 70, în comuna Prunişor din Mehedinţi. Un autoturism înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau patru persoane, s-a izbit frontal de un tir înmatriculat în Bulgaria, parcat regulamentar. În urma impactului, toţi cei patru pasageri din autoturism şi-au pierdut viaţa pe loc.
Se pare că şoferul autoturismului a pierdut controlul direcţiei, pentru că ar fi adormit la volan, iar, din cauza vitezei, maşina a intrat sub autotrenul bulgăresc. „Cred că a avut viteză foarte mare şi a adormit şoferul la volan, pentru că nu se vede că a frânat. Au intrat sub tir“, a declarat un martor.
Pompierii au fost chemaţi la faţa locului pentru a scoate cele patru persoane decedate de sub tir. „Operaţiunea a fost foarte dificilă deoarece maşina se afla sub tir. Toţi cei patru pasageri au decedat pe loc“, a spus şeful operaţiunii de descarcerare.
Şoferul tirului nu înţelege ce s-a întâmplat. S-a trezit cu maşina sub el, fără să mai poată face ceva ca să evite tragedia. Cel mai probabil, dormea atunci când maşina mehedinţenilor s-a izbit de tir. „În urma accidentului de circulaţie produs în dreptul localităţii Prunişor, patru persoane şi-au pierdut viaţa după ce maşina cu care se deplasau a intrat sub un tir parcat regulamentar. Din primele cercetări, se pare că şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. În continuare se fac cercetări“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi.
Circulaţia rutieră a fost blocată aproape 30 de minute pe ambele sensuri, apoi restricţionată câteva ore pentru operaţiunea de descarcerare şi pentru ancheta poliţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII