21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjLovit pe zebră după un carambol

Lovit pe zebră după un carambol

Un tânăr de 26 de ani a fost lovit de un autoturism joi seară, în timp ce se afla pe o trecere de pietoni de pe strada Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu. Potrivit lui Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, şoferul vinovat de producerea accidentului este Radu Culmeş, angajat al MAI.
„Nu este poliţist, dar este angajat al MAI“, a declarat Daniel Tică. Din primele cercetări a rezultat că Radu Culmeş nu a respectat distanţa regulamentară în mers, a lovit autoturismul din faţa sa care oprise pentru a acorda prioritate pietonului angajat pe trecere. Lovitura a fost atât de puternică, încât maşina din faţă nu a mai avut cum să-l evite pe tânăr. În urma impactului, tânărul de 26 de ani a suferit mai multe traumatisme.
„Băiatul a suferit traumatisme la nivelul coloanei vertebrale. Este stabil hemodinamic. L-am găsit la o distanţă de câţiva metri de trecerea de pietoni, probabil cum a fost aruncat, pentru că impactul a fost foarte puternic“, a declarat Florentina Dovleac, asistent pe ambulanţă.
Tânărul accidentat este din Târgu Jiu şi a crescut într-un centru de plasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS