13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTraficanţi de stupefiante, descoperiţi în Orşova

Traficanţi de stupefiante, descoperiţi în Orşova

Poliţiştii de frontieră din Mehedinţi au reţinut, în baza unei informaţii, un bărbat din Drobeta Turnu Severin care era dat în urmărire generală pentru trafic de stupefiante.
Oamenii legii au format un filtru la intrare în municipiul Orşova pentru a opri în trafic două autoturisme ce se întorceau din Franţa, suspicionând faptul că într-unul dintre ele s-ar afla un bărbat dat în urmărire generală.
„Pe 8.11.2011, în baza unor date şi informaţii deţinute la nivelul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic, la  intrarea în municipiul Orşova, două autoturisme care se înapoiau din Franţa despre care existau suspiciuni că transportă un urmărit general. La controlul unuia dintre autoturisme, poliţiştii de frontieră mehedinţeni l-au identificat pe T. Valentin, de 29 de ani, din Drobeta Turnu Severin, care figura ca urmărit general, pe numele acestuia existând un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de un an pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de stupefiante şi care se sustrăgea de la executarea pedepsei. Totodată, la percheziția efectuată asupra lui C. Ionela, de 20 de ani, din Ilovăţ, pasager în autoturism, poliţiştii au descoperit ascuns în încălţăminte un plic în care se aflau muguri de canabis, iar în buzunarele jachetei foiţe de hârtie de culoare albă şi ambalaje pentru filtre de ţigări. Produsele şi materialele găsite asupra tinerei au fost ridicate în vederea expertizării“, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră (IJPF) Mehedinţi.
Cei doi sunt cercetaţi pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept, iar bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul IPJ Mehedinţi pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS