27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrimar implicat în accident

Primar implicat în accident

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, a fost implicat ieri-dimineaţă într-un accident rutier petrecut în centrul oraşului, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un autoturism înmatriculat în Franţa, care nu a acordat prioritate. Constantin Gherghe se afla în maşina primăriei împreună cu şoferul său şi se îndrepta spre serviciu.
„Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu în această dimineaţă (ieri – n.r.). Din păcate, teribiliştii ăştia care vin de afară nu ştiu să respecte regulile de circulaţie. Şoferul maşinii de Franţa nu a oprit la stop şi a intrat direct în noi. Din păcate, şoferul meu a rămas internat. Este lovit la cap, dar mă rog la Dumnezeu să fie bine“, a declarat Constantin Gherghe, primarul oraşului Drobeta Turnu Severin, la ieşirea din spital.
Două ambulanţe au ajuns la locul accidentului. Primarul Constantin Gherghe a primit primul ajutor la faţa locului şi apoi a fost transportat la spital, însă medicii au decis să nu îl interneze.
„Constantin Gherghe a suferit un traumatism minor la cot şi este în stare bună. Cealaltă victimă a suferit un traumatism cranian și va rămâne sub supraveghere“, a declarat Emilia Bololoi, director îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin.
Poliţiştii au stabilit că şoferul maşinii înmatriculate în Franţa este vinovat de producerea accidentului.
„Un autoturism înmatriculat în Franţa nu a oprit la stop şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism al administraţiei publice locale. În urma impactului, autoturismul primăriei a fost proiectat într-un stâlp de energie. Nici unul dintre conducătorii auto nu consumase băuturi alcoolice“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII