Acasă Local Străzi închise pentru „Zilele Craiovei“

Străzi închise pentru „Zilele Craiovei“

Primăria municipiului Craiova a anunţat ieri că în zilele următoare se vor institui restricţii temporare de circulaţie pe mai multe străzi, motivul fiind sărbătorirea Zilelor Craiovei 2011.
Astfel, potrivit reprezentanţilor Primăriei Craiova, în zona centrală a municipiului se va închide circulaţia rutieră între 28 octombrie, ora 00.00, şi 31 octombrie, ora 6.00, pe următoarele străzi: A.I. Cuza – sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Arieş şi cea cu strada Unirii, toată strada Popa Şapcă, strada Unirii pe sectorul de drum cuprins între intersecţiile cu strada Mihai Viteazul şi A.I. Cuza, strada C. Nicolaescu-Plopşor – de la intersecţia cu strada A.I. Cuza şi până la cea cu strada Olteţ. Alte două străzi, Theodor Aman şi Dreptăţii, vor fi închise circulaţiei rutiere între intersecţia cu strada Olteţ şi cea cu A.I. Cuza.
Din cauza lucrărilor pentru montarea scenei pe care se va desfăşura concertul folcloric din cartierul Craioviţa Nouă, circulaţia rutieră se va închide începând de vineri, 28 octombrie, ora 8.00, şi până sâmbătă, 29 octombrie, ora 6.00, pe bulevardul Tineretului, între intersecţia cu bulevardul Oltenia şi cea cu strada Magnoliei. De asemenea, strada George Enescu, între intersecţia cu bulevardul Tineretului şi cea cu strada Micşunele, va fi închisă în aceeaşi perioadă.
Şi organizarea unor spectacole în Parcul Tineretului va duce la închiderea circulaţiei pe strada Bucovăţ, de la intersecţia cu bulevardul Ştirbei Vodă şi până la intersecţia cu strada Almăjului, de vineri, ora 14.00, până luni, ora 6.00.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version