8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCirculaţia pe bulevardul Carol I va reintra în normal

Circulaţia pe bulevardul Carol I va reintra în normal

De săptămâna viitoare, circulaţia rutieră pe bulevardul Carol I din Craiova va reintra în normal. În prezent, pe această arteră se circulă pe un singur sens, dinspre Universitate către gară, autovehiculele care vin dinspre gară fiind direcţionate pe străzile Ştefan cel Mare şi Păcii pentru a ajunge în centru. Restricţiile au fost impuse din cauza lucrărilor de consolidare a podului de pe Carol I, care au început pe 19 septembrie şi vor mai dura cel puţin până la sfârşitul acestei luni.
Reprezentanţii firmei care lucrează la Podişor dau însă asigurări că în această săptămână vor termina partea de suprastructură şi vor continua munca sub pod, timp în care restricţiile de circulaţie vor fi ridicate.
„La sfârşitul săptămânii ar trebui să ne închidem la suprastructură. Am fi terminat mai demult, dar au fost probleme cu conducta mare de apă şi o săptămână am lucrat pe dedesubt până când am putut să oprim apa, pentru a o schimba. Acum mai avem de schimbat şi cealaltă conductă, dar aici e mai uşor, pentru că este mai mică şi deserveşte un singur cartier. Cel mai târziu miercurea viitoare circulaţia pe bulevardul Carol I va intra în normal, iar noi vom continua lucrările sub Podişor“, a precizat Cristi Radoslav, director tehnic la SC Domarcons SA Craiova, firma care a câştigat licitaţia organizată de primărie. Investiţia de aproape 500.000 de lei făcută pentru reabilitarea podului de la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare şi Feldioara trebuie finalizată în 45 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII