3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalImpact violent între două tiruri

Impact violent între două tiruri

Patru persoane au fost rănite vineri dimineaţă, după ce două tiruri s-au tamponat violent pe Centura de Nord a Craiovei, unul dintre ele acroşând apoi o autoutilitară Dacia care circula regulamentar. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, vineri, în jurul orei 9.00, Liviu Lungu, de 38 de ani, din oraşul Filiaşi, în timp ce conducea un tir pe DN 65F (Centura de Nord a Craiovei – n.r.), dinspre Slatina către Craiova, la kilometrul 6, a lovit un indicator rutier de pe partea dreaptă a drumului. După aceea, şoferul a tras stânga de volan, a intrat pe contrasens şi a lovit lateral alt tir, care venea din sens opus și era condus de Ilie Filip, de 59 de ani, din Bucureşti. În urma impactului violent dintre cele două autovehicule, tirul condus de Filip s-a răsturnat, iar celălalt a mai rulat aproximativ 30 de de metri, după care a lovit autoutilitara Dacia condusă de Dan Busu, de 44 de ani, din Craiova.
În urma accidentului dintre cele trei autovehicule, Liviu Lungu şi trei pasageri din Dacia – Nelu Merişanu, Marin Gheorghe şi Aristică Strepăianu – au suferit leziuni care nu le-au pus viaţa în pericol. Poliţiştii de la Rutieră care au făcut cercetările la faţa locului au stabilit că vinovat de producerea accidentului este Lungu, care a pierdut controlul direcţiei tirului pe care îl conducea din cauza neatenţiei. Tânărul şofer este cercetat acum pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Circulaţia rutieră în zonă a fost închisă aproximativ o oră, cât timp poliţiştii au făcut măsurători, apoi traficul a fost deviat pe o singură bandă până când tirurile au fost scoase de pe carosabil.
• Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

33 COMENTARII