5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCu ţigările sub rezervorul maşinii

Cu ţigările sub rezervorul maşinii

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I l-au depistat, la începutul acestei săptămâni, pe cetăţeanul român Ştefan P. , de 24 de ani, conducând autoturismul marca Renault, înmatriculat în Bulgaria, care încerca să introducă ilegal în ţară 6.800 de ţigarete marca Fast. Poliţiştii îl urmăreau mai de mult timp pe tânăr.
„Poliţiştii de frontieră mehedinţeni au obţinut date şi informaţii că un tânăr severinean urma să introducă în ţară, în mod ilegal, ţigări marca Fast. Având informaţii despre implicarea  tânărului în traficul ilicit cu ţigări provenite din Serbia, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au efectuat un control amănunţit al autoturismului, folosind şi un câine specializat în detectarea produselor de tutun. În urma controlului, autorităţile de frontieră au găsit ascunse şi nedeclarate sub rezervorul autoturismului, într-un loc făcut special, 6.800 de ţigarete marca Fast, pe care cetăţeanul severinean intenţiona să le introducă ilegal în ţară. Din cercetările efectuate s-a stabilit că ţigările ar fi trebuit să fie comercializate în Drobeta Turnu Severin“, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt la IJPF Mehedinţi.
 Ştefan P. a fost sancţionat contravenţional de lucrătorii vamali cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar cantitatea de ţigări şi autoturismul au fost indisponibilizate la sediul IJPF Mehedinţi până la definitivarea cercetărilor.
• Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII