21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccidentaţi de un compactor

Accidentaţi de un compactor

Un bărbat a fost rănit ieri după-amiază, pe DE 574, în comuna doljeană Pieleşti, după ce un utilaj compactor a căzut de pe un trailer şi a lovit un autoturism care circula regulamentar.   
Conform poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, ieri, în jurul orei 14.00, la ieşire din localitatea Pieleşti, într-o curbă la dreapta, un utilaj compactor s-a desprins şi a căzut de pe un trailer condus dinspre Craiova către Balş de Ion Budulache, de 50 de ani, din localitatea Izvoarele (Giurgiu). În cădere, utilajul a acroşat un Audi condus în aceeaşi direcţie de mers de Iulian Nicolae, de 34 de ani, din oraşul Balş. Încercând să evite impactul cu utilajul, şoferul autoturismului Audi a tras stânga de volan şi a intrat pe contrasens, unde a lovit în plin un autoturism Dacia condus regulamentar din sens invers de Iosef Anghel, de 61 de ani, din Craiova. În urma impactului dintre cele două autoturisme, Anghel a fost rănit şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale. Deşi Dacia s-a făcut praf, Anghel nu a suferit leziuni care să îi pună viaţa în pericol.
 Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit din primele cercetări că responsabil pentru producerea accidentului este Budulache, care nu a asigurat corespunzător utilajul pe care îl transporta. Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că pe numele şoferului trailerului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost dirijat pe o singură bandă timp de aproximativ două ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII