11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalScandal în trafic cu săbii şi bâte

Scandal în trafic cu săbii şi bâte

Trei cetăţeni de etnie romă din Mehedinţi au fost implicaţi într-un scandal chiar pe Drumul Europen 70. După o şicană în trafic, romii au oprit şi au fost la un pas să se linşeze cu săbii şi bâte, în plină stradă. Totul a fost filmat de radarul unui echipaj de la Rutieră care se afla în misiune. Se pare că la mijloc este vorba despre un divorţ, iar sâmbătă socrul şi fostul ginere s-au întâlnit în trafic şi s-au luat la ceartă.
Un echipaj al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi a intervenit şi a reuşit să-i imobilizeze pe scandalagii.
Cei trei au fost conduşi la Postul de Poliţie Tâmna, fiind reţinuţi pentru 24 de ore, însă procurorii au respins propunerea de arestare pentru 29 de zile şi au decis să fie cercetaţi în libertate.
„În localitatea Tâmna, judeţul Mehedinţi, a izbucnit un conflict între trei cetăţeni. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi a dispus deplasarea urgentă la faţa locului a două grupe de poliţişti din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă, precum şi a agenţilor de la posturile de poliţie limitrofe. Oamenii legii au constatat că două dintre persoanele implicate în conflict aveau asupra lor o sabie şi un corp contondent. Cei trei bărbaţi au fost conduşi la Postul de Poliţie Tâmna în vederea identificării, poliţiştii stabilind că aceştia sunt I. Romulus, de 38 de ani, Ş. Daniel, de 21 de ani, şi A.R. de 17 ani, toţi din comuna Tâmna. Se pare că la baza conflictului ar sta un divorţ între două familii“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.
Romii sunt cunoscuţi în zonă pentru scandalurile provocate, motiv pentru care oamenii legii au desfăşurat mai multe patrule pentru evitarea izbucnirii altui conflict.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

23 COMENTARII