22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalScandal în trafic pe DE 70

Scandal în trafic pe DE 70

Trei tineri din comuna doljeană Işalniţa sunt cercetaţi de poliţiştii doljeni după ce, luni seară, un bărbat a reclamat că a fost bătut şi tâlhărit de aceştia pe DE 70, la intrare în municipiul Craiova.
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că, luni seară, în jurul orei 18.00, Ştefan Popescu, de 36 de ani, din Craiova, a sesizat prin 112 că a fost agresat de mai mulţi tineri.
Din primele cercetări ale poliţiştilor şi din declaraţiile victimei s-a stabilit că, în timp ce Popescu conducea o Dacia Logan pe DE 70, dinspre Işalniţa către Craiova, a fost oprit în trafic de un alt autoturism Dacia Logan în care se aflau mai mulţi tineri. Aceştia i-au pulverizat spray lacrimogen în autoturism, după care l-au lovit şi i-au sustras portofelul în care avea diverse documente şi suma de 3.300 de lei.
Ulterior, poliţiştii i-au identificat pe tinerii reclamaţi de Popescu ca fiind Ilie Besnă, de 20 de ani, Gabriel Mugur, de 19 ani, şi Ionuţ Grigorie, de 24 de ani, toţi din comuna Işalniţa.
După audierea celor trei tineri, poliţiştii au stabilit că lucrurile au stat un pic altfel decât le prezentase Popescu. Bărbatul fusese la ştrandul de la Işalniţa împreună cu prietena sa şi doi nepoţi, iar la plecare a avut un schimb de replici cu şoferul şi pasagerii unei Dacii Logan, printre care Besnă, Mugur şi Grigorie. După ce au ieşit pe DN 70, şoferii şi pasagerii celor două maşini au început să-şi arate semne obscene, după care au oprit pe marginea drumului ca să lămurească „problema“. Oamenii legii au stabilit că Besnă a coborât din maşină şi a pulverizat cu un spray lacrimogen pe geamul Loganului condus de Popescu. Acesta din urmă şi ceilalţi pasageri au coborât din autoturism, moment în care Popescu a fost „altoit“ de Besnă, Mugur şi Grigorie. Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, însă până în prezent nu există indicii clare privind prejudiciul reclamat de partea vătămată, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care Popescu a rămas fără portofel.
• Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

26 COMENTARII