10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCentura Severinului, nefinalizată

Centura Severinului, nefinalizată

Finalizarea lucrărilor la centura municipiului Drobeta Turnu Severin întârzie. Deşi 1 iulie era termenul-limită, centura Severinului va fi inaugurată, probabil, la 1 septembrie. „De o lună şi jumătate, lucrările la centura municipiului s-au împotmolit, iar ultima soluţie a fost să solicităm sprijin senatorului Partidului Democrat Liberal, Mihai Stănişoară, care a făcut demersurile către ministrul transporturilor, iar lucrarea a fost deblocată. Sperăm că în maximum două săptămâni se va putea face recepţia lucrării“, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe.
Reprezentanţii firmei care se ocupă de construcţia centurii de ocolire a municipiului spun că proiectul este aproape finalizat. Pentru turnarea ultimului strat de asfalt pe o distanţă de aproximativ un kilometru şi jumătate, aplicarea marcajelor rutiere şi toaletarea tronsonului de drum ar mai fi nevoie de maximum două săptămâni.
Centura de ocolire a municipiului a fost construită cu fonduri de la Uniunea Europeană şi de la Guvernul României, iar valoarea totală a proiectului a fost de aproximativ 36 de milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII