14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalA murit salvându-şi fiica

A murit salvându-şi fiica

Femeia lovită de o maşină pe trotuar, miercuri seară, în Craiova, a decedat ieri-dimineaţă, în urma traumatismelor grave pe care le-a suferit.
Reamintim că accidentul s-a produs miercuri, la ora 16.45, la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu şi Miron Costin. Din primele cercetări ale poliţiei, întreaga vină pentru producerea accidentului o poartă Andrei Adrian Bancu, de 20 de ani, din Alexandria. Acesta conducea un Audi negru cu numărul de înmatriculare TR-09-XIX, pe strada Miron Costin. La intersecţia cu strada Tudor Vladimirescu, şoferul a ignorat indicatorul „Stop“, pătrunzând în intersecţie exact în momentul în care din dreapta, pe drumul cu prioritate, venea regulamentar un Volkswagen Golf, cu numărul de înmatriculare B-993-ABT, condus de Mircea Pisc, de 33 de ani, din localitate. Impactul a fost deosebit de violent. Audi a lovit Volkswagenul în portierele din stânga, proiectându-l în gardul unei case, iar de acolo ricoşând înapoi în stradă, exact în momentul în care pe trotuar trecea Mihaela Ali, de 28 de ani, care ieşise la plimbare cu fiica ei de doi ani.
Femeia a avut reflexul de a-şi apăra fetiţa de bolidul de o tonă care venea către ele. Şi-a salvat copilul, care s-a ales doar cu răni uşoare, însă ea a fost lovită în plin, suferind multiple traumatisme şi fracturi, ruptură de splină şi hemoragie internă. În urma rănilor grave, Mihaela Ali a decedat ieri-dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Craiova, în ciuda eforturilor cadrelor medicale de a o ţine în viaţă. „După decesul victimei, s-a schimbat încadrarea juridică a faptei, astfel că şoferul autoturismului Audi este cercetat acum în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă“, a precizat inspectorul de poliţie Alin Apostol, din cadrul Biroului Rutier Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

50 COMENTARII