13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştirti

Accident mortal la Albeni
Un bărbat de 47 de ani, din comuna doljeană Scaești, a decedat într-un accident mai puțin obișnuit. Evenimentul rutier a avut loc vineri, pe DC 27A, în localitatea Lihuleşti, a comunei gorjene Albeni. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit că doljeanul, în timp ce conducea un cilindru compactor dinspre Albeni spre Colţeşti, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă. La efectuarea manevrei de mers înapoi, a traversat drumul, iar la trecerea peste şanţul din partea dreaptă a căzut din vehicul, decedând.
• Mihaela Floroiu

Patru victime în Gorj

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme s-a petrecut ieri după-amiază, pe DN 67 D, pe raza localităţii Leleşti din Gorj. Vinovat de accident este un tânăr de 22 de ani, din Târgu-Cărbuneşti, care a acroşat o Dacie, după ce a intrat în depăşirea acesteia. Din cauza impactului, Dacia a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism, aflat în circulaţie. Patru oameni au ajuns la Spitalul din Târgu Jiu în urma accidentului. Dacă se dovedi că bărbatul de 22 de ani s-a urcat la volan fără a avea permis, el se va alege cu dosar pentru comiterea acestei infracţiuni. Suspectul nu a recunoscut faptul că el era conducătorul auto. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
• Mihaela Floroiu

Minori accidentaţi de un şofer neatent
Un bărbat din comuna gorjeană Slivileşti este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autoturism pe drumurile publice în stare de ebrietate, după ce a accidentat doi minori şi o femeie. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului de către o echipă operativă a Poliţiei Comunale Mătăsari, s-a constatat că şoferul, de 40 de ani, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DJ 673 – Ştiucani, din direcţia Ştiucani către Miculeşti, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi, pierzând controlul volanului, a pătruns pe contrasens, unde a accidentat două minore de 15, respectiv 11 ani, ambele din comuna Slivileşti, care se deplasau pe marginea părţii carosabile. În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a celor doi pietoni, a unei pasagere, de 27 de ani, din Ploieşti, precum şi a conducătorului auto, toţi fiind transportaţi la Spitalul Municipal Motru pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aer expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.
• Mihaela Floroiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS