Începe distribuirea vinietelor

Autori


Autocolantele care dovedesc plata taxei de parcare vor putea fi ridicate gratuit, de şoferii craioveni, de la cele trei sedii ale Fiscului municipal

Craioveni, fiţi pregătiţi! Au venit vinietele de parcare! Autocolantele care dovedesc că  a fost achitată taxa de parcare vor putea fi ridicate de şoferi, începând de azi, de la ghişeele Direcţiei de Impozite şi Taxe Craiova. Vinietele sunt de trei culori: cele albastre sunt pe un an, cele galbene – pe o lună, iar cele roşii – pe o zi.

Acte necesare pentru vinietă

„Pentru a-şi ridica vinietele, cetăţenii trebuie să vină la ghişeele noastre cu copii după certificatul de înmatriculare al maşinii şi după actul de identitate al proprietarului sau deţinătorului autovehiculului. Solicităm aceste acte întrucât în baza noastră de date ţinem evidenţa autovehiculelor în funcţie de seria şasiului, or noi trebuie să trecem pe viniete numărul de înmatriculare şi trebuie să facem legătura între aceste informaţii în momentul în care verificăm dacă s-a plătit sau nu taxa de parcare de către proprietarul sau deţinătorul vehiculului“, a explicat Sorin Marcu, directorul Direcţiei de Impozite şi Taxe Craiova.

Vinietele se vor putea ridica de la oricare dintre cele trei locaţii ale Fiscului craiovean: Piaţa Centrală, fostul Liceu Auto de pe strada Mitropolit Firmilian şi Craioviţa Nouă – Orizont. „Pentru ridicarea vinietei nu trebuie neapărat să se prezinte la ghişeele noastre chiar proprietarul sau deţinătorul. Acesta poate trimite o altă persoană, care trebuie să prezinte însă documentele pe care le-am menţionat“, a precizat directorul Marcu.

AutoColantul sau amenda


Vinietele sunt, de fapt, nişte autocolante de formă pătrată, pe care angajaţii Direcţiei de Taxe şi Impozite vor scrie cu markere speciale numărul de înmatriculare al maşinii căreia îi este destinată. Acest autocolant trebuie lipit pe parbriz sau măcar afişat pe bord, la loc vizibil, pentru că altfel şoferul riscă o amendă.

Sancţiunea pentru neplata taxei de parcare este amenda între 100-500 de lei, iar pentru cei care, deşi plătesc taxa de parcare, nu îşi afişează vinieta pe bord sau în parbriz, poate ajunge la 200 de lei. „Vom institui un termen de graţie de circa o lună, în care cetăţenii să aibă timp să se prezinte la ghişeele noastre pentru a-şi ridica aceste viniete. După 15 august, cine n-are aceste viniete în parbriz va fi amendat“, a menţionat Sorin Marcu.

Taxă redusă ori cu… penalităţi

Amintim că şoferii craioveni care sunt în evidenţa Fiscului municipal, dar nu şi-au plătit până în prezent taxa de parcare vor fi obligaţi să achite acum şi penalităţi, întrucât, potrivit legislaţiei municipale în vigoare, taxa de parcare trebuie plătită până cel târziu pe data de 31 martie a anului în curs.

În schimb, şoferii care au maşinile înmatriculate în alte oraşe sau chiar în alte ţări şi vor să plătească taxă de parcare pentru a obţine vinietă ar putea primi reduceri. Mai precis, dacă optează pentru taxa de parcare pe un an (40 de lei), ei vor plăti doar pe cele şase luni rămase din anul în curs (deci jumătate din sumă). Ca să se înscrie la Fisc, ei trebuie să meargă cu aceleaşi documente menţionate mai sus (original+copie). Proprietarii de „bulgăroaice“, „italience“ sau „englezoaice“, care vor să-şi plătească taxa de parcare, trebuie să aibă cu ei, în original şi copie: certificatul de înmatriculare al maşinii, documentul (procura) care le oferă calitatea de utilizator şi actul de identitate al utilizatorului.Comenteaza acum

60 Comentarii

 1. :| said:

  sunt curios de unde iau ei banii la masinile straine, cine plateste acea amenda vreodata?

 2. Ambreiaj said:

  sa inteleg ca plata pentru parcare la cei ce locuiesc in Craiova este inclusa in impozitul anual , dar daca pe anul trecut nu am platit impozitul nu-mi elibereaza rovinete ?

 3. bach said:

  impozite… taxe… asigurari de masini.. de locuinte.. vignete… amenzi… penalitati… dobanzi… rate… chiar le putem suporta pe toate? e o uriasa bataie de joc la adresa cetateanului roman.

 4. emy4stiinta said:

  Sunt curios cum trebuie sa ma comport in cazul in care eu am masina inmatriculata in Romania, dar o utilizez pe toata durata anului in Italia!!!!!??
  O mare prostie taxa de parcare… Nu era mai usor sa delimiteze cu vopsea pe asfalt locurile de parcare si fiecare sa plateasca un tarif orar ??? In italia nimeni nu-si permite sa parcheze fara sa plateasca, deoarece sunt “vigili comunali” care patruleaza si controleaza daca au fost platite parcarile. Se vede cat de limitati sunt cei pe care i-ati votat…..

 5. CacaMaca! said:

  Uite frate unde era patriotismul! Viniete rosh, galbene, albastre! sa fi trait Ceausescu sa le vada, ce fericit era! In rest, nimic de zis, pe orice strada din Paris, orice caine, cat de mic, poarta-n coada un covrig!

 6. capsunaru said:

  Ati vrut piata socio-culturala? Ia vignieta! Vrei aqua-parc? Ia vignieta! Idiotzii! Au atat de putine idei! Si toate se leag de biruri noi!

 7. Stoian said:

  Daca detinator este o firma din alta localitate ce act de proprietate va ma trebuie. Cred ca exagerati . Suficient este certificatul de inmatriculare ,contine toate datele de care se aminteste in acest articol.

 8. francezu said:

  este o prostie niciodata nosa inmatriculez masina in romania te unfla astea de taxe tara lu papura voda

 9. Otitor said:

  Daca ai numere de leasing care expira peste cateva luni, ce faci, faci de doua ori vigneta ca pe ea e trecut numarul masinii?

 10. sofer said:

  asa va trebuie prosti dracului, daca alegeti voi consilieri din randul fatbalistilor , tiganilor si cacanarilor bine va fac

 11. autoturism said:

  Si cu masinile cu numere de Italia, Bulgaria care sunt nemiscate in parcarile Craiovei din toate cartierele de luni de zile ce se va intampla?

 12. jiglerul cu schimbator rotopercutant said:

  adicatelea, am fost obligat sa merg la ei sa platesc parcarea. acum, ca li s-a sculat o idee (buna, rea, nu conteaza), trebuie tot eu sa merg la ei. si ma si ameninta ca daca nu …..
  bai bugetarilor, mai ganditi mult impotriva noastra, a celor care va dau salariul?

 13. ???? said:

  NU PUTEAU SA LE TRIMITA FRUMOS ACASA LA FIECARE PROPRIETAR CARE ACHITA TAXA DE PARCARE , NU TREBUIE SA MAI STEA LUMEA PE LA COZI DOAR SUNTEM IN ROMANIA DE ****

 14. confuzie said:

  Am inteles tot, vinietele pt Craioveni se iau de la Fisc. Dar pt cei aflati in tranzit ? Tot de acolo? Adica merg pana in Centru, parchez, imi iau ditamai amenda si aflu ca s-a inventat vinieta. Apoi merg, alaturi de ceilalti care tranziteaza, si facm niste cozi pe la ghiseele Fiscului. Puneti parcari cu plata, tampitilor. Asa vezi clar ca tre sa platesti si nu te trezesti ca nu-ti mai gasesti masina cand te intorci pt ca ti-au ridicat-o jepcarii

 15. cOPIE DUpE vignetA said:

  aVETI!? mAI OLETNI BATUTI IN CAP, pai sunteti dublu impozitati raierimea Roamaniei. Odata platiti taxa pe mijocul de transport odata cu impozitul pentru casa, care inseamna dreptul de folosirea domeniului public al localitatii unde viermuiti. O atxa de parcare este de fapt acelasi lucru la alt pret. De cand drumurile publice au devnit domeniul privt al primariei!? Soarele asta din Oltenia?

 16. gicu said:

  bai bugetari de doi lei. trebuia sa le trimiteti prin posta pentru ca aveti toate datele necesare in bazele voastre de date. inca o data demonstrati ca va doare in****de cetatean. o sa va plateasca dracu vignelete sau amenzile. sper sa va dea afara pe toti ca sunteti niste grasi incompetenti.

 17. nic said:

  bai nr 16… in craiova toate parcarile sunt la liber, deci mi se pare justificat sa platesc 40 de lei pe an pentru a parca unde vreau in oras, nu ca in alte parti sa platesc 10 lei (minim) pe ora. pe de alta parte treaba cu vinieta mi se pare un tembelism, si faptul ca sunt pusi sa plateasca si cei din alte orase sau din alte tari.

 18. ABC said:

  Are cineva de gand sa faca ceva sau vom inghiti cu totii bir dupa bir?

 19. eu said:

  Daca în fiecare oras s-ar institui astfel de taxe unde am ajunge?Daca sunt în trazit dar vreau sa merg undeva sa beau o cafea, trebuie mai întai sa merg sa platesc vinieta si deabia dupa aceea pot merge linistit sa beau cafeaua. O idiotenie! Este un abuz ce fac autoritatile si ar trebui sa luam atitudine.

 20. Pt. 1 said:

  La cel cu auto in alt stat nu trebuie neaparat sa ia politia urma proprietarului initial. Pur si simplu ridica masina si daca in procura nu scrie ca utilizatorul e imputernicit sa ia masina inapoi in locul prprietarului,nu i-o mai da inapoi.

 21. cetatean said:

  Mediocritate pedelista, asta este descrierea cea mai buna pentru inteligenta primarului fantoma merinica al craiovei! Este impotriva logici si altfel de cum este in alte orase ale romaniei. Nici macar nu au trecut prin Slatina sa vada cum este acolo, putea fi un exemplu. Cum poti lua bani pe parcare celor in tranzit, de exemplu, in conditiile in care nu exista trasaje si anunturi ca se plateste parcare printr-o vignieta si ce se intampla daca toate orasele tarii ar avea parcarea in acest mod, am face parbrizul masinii sorcova si am privi pe geamurile laterale. Concluzia, este o mare hotie pedelista premeditata si conceputa pentru a aduna bani inainte de alegeri iar dupa se va desfinta pentru ca se va constata ca este ilegala, ca multe alte taxe de fapt.

 22. dexter said:

  traim sa o vedem si pe asta … in ultimele 6 luni din 2011 … in Craiova “orasul minunat” a ajuns vai de mama lui 😉 peste tot unde mergi prin oras numai reparatii si alte bazaconii

 23. mAI nic said:

  Ori esti oltean ori prost, sa ma scuzi, cate fac oltean. Ti se pare normal sa platesti de 2 ori aceeasi taxa. esti tembel. Nu este vorba de suma ci de principiu de drept. Iar despre libertatea ta de a parca oriunde mai incerca sa convingi si ati crioveni. De cand sunt parcarile la liber in Craiova? De cand s-a constatat in instanta ca firma Cronos a tepuit orasul ani de zile pe mana cu alesii vostri. ABC vrei sa faca altii ce poti face si tu. Contacteaza-ma si o sa fac eu sa feneficiezi si tu si alti latratori. Nici macar atat nu sunteti in stare. Refuzul platii in masa, plata inseamna acceptare. Regiune de capre. Beehhhee!

 24. Ultrapluss said:

  Parcare cu plata si gata! O sa fie si locuri libere si bani mai multi, mai multi oameni multumiti. De cand il saltara pe Aurica se intrec cei ramasi la primarie sa fie mai penibili decat a fost el… Si reusesc!

 25. pepe said:

  Intrebare intrebatoare:
  – Daca sunt din orasul X , opresc in Craiova sa mananc la restaurant si pe urma ma plimb un pic sa vad fantana cantacioasa si apoi plec spre Y , de unde iau rovignieta pentru parcare , presupunand ca am ajuns la ora 17,15 iar ghiseele la finante sunt inchise ?

 26. Andi said:

  E o porcarie vinieta asta. Eu pot sa-mi platesc impozitul pe anul asta anul viitor, platesc penalizari, dar cum ramane cu vinieta? O sa iau amenzi pana atunci?

 27. @Andi said:

  Pai aici e smecheria, aici ne fac ei pe noi si ne obliga sa facem pe daracu in patru sa platim impozitul fix pe 3 ianuarie ca astfel daca te prinde cu masina fara rovinieta te arde, sunt diabolici, fac totul in bataie de joc, aveti grija ce votati la anul?

 28. dqq said:

  cel mai simplu e sa se faca in zonele centrale parcare cu plata si gata, ca ma oricum doar acolo st comunitarii sa te verifice,si atunci stie si cel din alt oras ca trebuie sa plateasca,cum ziceau altii mai sus daca ar fi regula asta in toate orasele ce facem umplem parbrizu de viniete plus timpul pierdut sa cauti un ghiseu unde sa vand acestea cand poti simplu sa platesti acolo unde parchezi

 29. masina de beharca said:

  am fost acum cateva ore de am achitattaxa de parcare si surpriza cand am sjuns la ghiseu dublu adica 40 de lei si cei de acolo iar iar luat prin surprindere ca nu stiau ce sa faca sunt nepregatiti cand leam dat actele la o masdina inmatr pe bg sau blocat au inceput sa si sune sefii cum tre sa faca

 30. Vali said:

  Locuiesc in strainate si vin in vacanta acasa in Craiova cu masina inmatriculata in strainate. Nu ar fi mai bine sa avem parcari cu plata? Unde platesc vignieta , trebuie sa merg la fisc si sa stau la coada daca sunt in tranzit ?!
  Ar trebui pentru masinile aflate in tranzit sau short term stay in Craiova sa aveti automate pentru eliberarea vignietelor. De ce e nevoie sa te duci la fisc si sa prezinti certificat de inmatriculare, act de identitate etc… plus timpul pierdut..

 31. !!!!!!!!!!!!!! said:

  DECI DACA PE 3 IANUARIE NU AI TAXA PLATITA PLATESTI AMENDA, ASTA INSEAMNA CA SUNTEM OBLIGATI CA LA INCEPUTUL ANULUI SA NE PLATIM DARILE CATRE PRIMARIE, VREI NU VREI ESTI OBLIGAT SA PLATESTI IMPOZITUL PE ANUL IN CURS IN PRIMELE ZILE DIN IANUARIE, ALTFEL NU AI VOIE SA PARCHEZI IN CRAIOVA PENTRU CA NU AI ROVINIETA, SA VEDETI CE VA RUGATI DE EI SA VA IA BANII IN PRIMELE ZILE DIN AN!

 32. XXX said:

  1.DACA SUNT IN TRANZIT LA ORA 20.00 SI OPRESC LA O CAFENEA IAR APOI IMI CONTINUI DRUMUL…… DE UNDE IAU ROVINIETA LA ORA ACEEA????
  2. CHIAR CREDETI CA MAI POT PIERDE INCA CEVA ORE SA STAU LA COZI SI SA AJUNG PE ACEAST TRAFIC LA PUNCTELE DE UNDE SE POT RIDICA ……..CARE N-AM DE UNDE SA LE STIU….DACA SUNT DIN ALTA LOCALITATE????
  SUNT MULTE SEMNE DE INTREBARE…

 33. rosu said:

  Copie dupa buletin, copie dupa certificat. De ce nu si dupa certificatul de nastere, arborele genealogic si dovada ca ti-ai platit taxa de pescuit ? Toata Europa, inclusiv Romania, elibereaza vinetele dupa actul original, doar in Craiova trebuie hartii si iar hartii, plus cozi. O idee (aproape) buna implementata de prosti.

 34. .... said:

  suntem uniti pe dracu ! recunosc, stau si latru aici, cand ar tre sa fac o petitie, o contestatie, o reclamatie ceva, scris frumos .. la care sa primesc raspuns in scris, apoi sa merg dracului la un avocat, sa-i dau in judecata, taxatori imputiti. cel mai trist e ca vin alegerile si iasa tot astia. sau tot ca ei. rau a ajuns tara asta! poate ar trebui sa ne uitam in curtea grecilor, sa vedem cum discuta ei cu ce-i care-i conduc aiurea

 35. X said:

  SE APROPIE ALEGERILE FRAŢILOR,IAR BĂSE ŞI AI LUI AU NEVOIE DE MULŢI BANI PENTRU A CĂŞTIGA……….! !!!!!!!!!!

 36. Taxa binevenita said:

  Din punctul de vedere al platitorilor de taxe poate fi o taxa aberanta ca multe altele, dar din punctul de vedere al celor care administreaza orasul e o taxa corecta. Nu mi se pare normal ca orasul sa fie plin de masini de alte judete sau alte state si sa parcheze gratis pe seama platitorilor locali, care nu au parcari destule. Vrem parcari, dar nu vrem sa contribuim cu bani pt. amenajarea lor. Coruptia si deturnarea de fonduri e alta poveste, banii trebuie platiti oricum. Aberatia aceasta e o consecinta a taxelor de prima inmatriculare sau cum se mai numesc, care nu ar fi trebuit instituite de catre guvernanti. Dar taxa ramane necesara, chiar daca e impotriva cetateanului, e un rau necesar, o forma de aparare fata de tembelismul adeptilor taxelor auto de mediu.

 37. PENTRU 38 said:

  SĂ ÎNŢELEG DOMNULE,CĂ NIŞTE TÎMPIŢI DE PD-lişti AU ÎNFINŢAT O TAXĂ AUTO IAR ALŢI TÎMPIŢI DE PD-lişti ÎNCEARCĂ CHIPURILE SĂ O REPARE…????? ORI EŞTI PROST ORI PD-list..!!!!!

 38. Tampiti said:

  In forma in care prezinta aceasta taxa, fiind prima data in tranzit, iei amenda ! Adica: vii, n-ai rovinieta, opresti la Fisc s-o platesti, te intorci la masina, ai bilet in geam sau, mai rau, ti-au ridicat masina. Bine, se poate spune ca n-ai nicio problema, ai dovada platii, se rezolva. Ok, dar cum? Ca te-au amendat. Adica mergi frumusel, platesti amenda si-i dai in judecata, platesti avocat, ei spun “am gresit”, faeti Dvs o cerere si va dam banii inapoi, dar nu pe loc, asa cum v-am luat taxa. O sa-i primiti de la noi intr-o buna zi

 39. paliu said:

  o chestiune foarte buna facuta in interesul cetateanului…pana acum va plangeati k va sunt ocupate locurile de bulgaroaice iar acum nu va convine.problema este k nu iti da amenda pentru rovinieta ci iti ridica masina dak nu o ai,iar marea problema apare atunci cand te duci sa o ridici deoarece cei mai multi nu au acte la masinile “straine”, acolo ar trebui sa actioneze corect politia si sa ii si verifice la toate actele daca sunt in regulasi daca este a lor masina si sa ii ia in evidenta pe posesorii lor iar la sesizarile cetatenilor sa stie la cine sa se duca direct si sa ii ia din pat!!!!!

 40. PENTRU 39 said:

  Ba da o fi ala prost da tu esti analfabet asa se scrie PDL-ist ???

 41. Da said:

  Poti sa ceri o taxa doar pentru un serviciu pe care iti permiti sa-l oferi. Daca platesc acea rovinieta am loc de parcare amenajat? Cel mai probabil nu. S-a facut un studiu? Cam cate roviniete planuiesc sa imparta/ incaseze? Au atatea locuri de parcare? Se pare ca astia vand pielea ursului din padure .. de mai multe ori

 42. pentru paliu said:

  de ce nu te duci ba tu sa verifici actele masinilor desteptu dracu ce esti sau esti vreo sugatoare dea mafiotolor astora de conduc craiova cretinu dracu

 43. doru said:

  Vivietele se procura pentru vizitatori de la chioscurile de ziare si de pa punctele de bilete RAT

 44. mama lor.... said:

  mama …sa te ti acu !!bani gramada la primarie!! MAMA VOASTRA DE …..I

 45. ciuma pdl/base said:

  taxaasta a plecat de la taxarea locuitorilor cu masini inmatriculate in alta tara, dar a ajuns tot pe capul nostru fiindca pe noi ne jumulesc de mai multi bani si mai usor. o sa merg la vot si o savotez partidul verdesau ceva asemanator, nu se mai poate cu comunistii astia de 21 de ani.

 46. Nea ANGHEL said:

  Va prind eu prin Caracal … daca nu va iau si roata de rezerva sa nu-mi spuneti mie COMUNISTUL !!! Bai craiovenii lui peste , sunteti mai prosti decat caracalenii care ma suporta ca primar din 1986 incoace …. va doresc multe * succesuri * , deja ai mei se vor duca la cumparaturi la Slatina – voi ramaneti doar cu taxa prosteasca ….

 47. alex said:

  Niste tampiti!!! Astia se mira cum sa te stoarca de bani…Nenorocitii.. . Daca vine cineva din orasul X care habar nu are de taxa lu dreaq, omul incercand sa caute un automat sa-si plateasca parcarea,asa cum se face in tarile civilizate, se trezeste cu masina ridicata>? Hotie pe fata… E bine ca o sa aiba avocatii mai multe procese….

 48. Mircea said:

  tare curios daca taxa asta va rezista? ca prea multa prostie au pus in ea.

  cand erau parcarile concesioante la cronos erau locuri de parcare ca nu mai venea tot romanul pana in centru cu masina.

  eu cred ca e ceva legat de contractul asta si nu pot sa puna parcare cu plata ca se intoarce arabul peste ei

 49. ddd said:

  nu mai platiti nici o taxa ,nimic sa vedem ce se intampla,ca nu sa ne bage pe toti la pwscarie….

 50. Ma minunez... said:

  Noi oltenii vrem locuri de parcare, dar sa le faca statul cu bani de unde-o vrea ca atunci cand e sa platim taxa de parcare sarim in sus.
  Noi oltenii vrem drumuri bune, dar sa le faca statul cu bani de unde-o putea, atunci cand e sa platim taxe inscriem masina la bulgari.
  Noi oltenii vrem oras curat, dar sa faca statul curatenie. Noi aruncam gunoiul pe geam.
  Noi oltenii suntem smecheri de smecheri…

 51. vali said:

  daaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa…..inca un sticker pe masina!

 52. rrr said:

  da putin mai mari nu puteati sa le faceti? totusi se lipesc pe parbriz!!!

  Sper sa va dea toti care fac accindente in judecata pe motiv ca ii incurca vinieta!

 53. Gogu Traista said:

  Problema poate fi rezolvata foarte simplu, nu trebuie sa inventam noi roata. Putem prelua modelul american care are in unele state permise de parcare platite in baza carora ai acces la locuri de parcare marcate in acest sens si locuri de parcare pentru vizitatori. Pentru cele din urma se plateste parcarea cu taxare orara. Cei cu permise de parcare locala (afisate pe bord) nu le pot utiliza decat daca se supun si ei acelorasi reguli, respectiv plata orara. Viitatorii nu pot ocupa nici ei locurile destinate localnicilor si marcate clar in acest sens. In caz contrar, se ridica masinile si se plateste amenda. Numarul locurilor destinate vizitatorilor nu depaseste 5% din numarul total.

 54. stop said:

  Fratilor ,chiar ne ia de prosti ride o tara de noi in ce oras se mai platesc aceste viniete de parcare ,cine a fost cu aceasta ideie,probabil un timpit si cei care a fost de acord cu el sint si mai timpiti si fara creier sa poti sa votez o asemenea aberatie.Nu vedeti aceste hiene vrea sa ia piela dupa noi ,care sint plati din banii nostri,haideti sa nu-i lasam sa isi bata joc de noi .Sa-i le notam numele memoram figurile sa-i taxsam la vot cind vor veni sa-l cersasca .HAI sa fim uniti, sa nu-i lasam sa ne jupoaie noi ii platim ,nu ei pe noi,sa fim unitica sintem mai multi ca ei , sa nu fim de ris sa aratam ca sintem oltenii craiovenii si la minie sa ne facem serpii de dudau.ASTEPT INITIATIVA ADEVARATILOR CRAIOVENII.SA NU-I LASAM.

 55. catalin said:

  AR TREBUI S ANU CUMPERE NIMENI, CE O SA FACA? SA DEA AMENZI!

 56. gagarin said:

  oamenii pusi pe drumuri degeaba ,de fapt mai bine zis sa le bage lor cateva teancuri de bani in buzunare! rusine rusine rusine , asigurari,roviniete, taxe de parcare,vignete si multe altele care se gasesc numai in tara romaneasca! mai au sa ne puna taxa ca respiram aerul din oras si e toata gama! prostia omeneasca

 57. ze kalanga said:

  Pentru cei care sunt de acord cu taxa nu le spun decat ca sunt niste fraieri!Pt echitate aceasta taxa ar trebui introdusa in toate localitatile,sa vedeti si voi cum este sa pleci in excursie si sa nu poti opri in nici un oras de pe traseu ca nu ai taxa platita.Ce tie nu-ti place,aLTUIA NU FACE!

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 11 iulie 2011

Actualitate

» Fotbal – Naţionala Under-19 a pierdut cu Chindia Tîrgovişte, scor 2-3
» Handbal (f) – România, în grupă cu Norvegia, Franţa şi Germania, la Cupa Mondială din Danemarca
» Craiova, inundata
» Depozitul bulgarilor, pe masa CE
» Se întrerupe apa în zona 1 Mai
» Admişi la şcoala vieţii
» Admişi la şcoala vieţii
» MECMA: Exporturile României îşi păstrează tendinţa de creştere
» Bombe pe strada Sergentului
» CAO le strică liniştea
» Proiectul Kozlodui, suspect de blat
» Boc: România susţine ultima propunere a CE privind roaming-ul
» Un cetăţean român a fost rănit în explozia din Cipru
» Organizaţia Mondială a Turismului: România se îndreaptă în direcţia cea bună
» Siria: Susţinătorii preşedintelui Assad au atacat Ambasada americană
» Românii care vor să lucreze în străinătate vizează agricultura, construcţiile şi industria hotelieră
» Bilanţul oficial al accidentului de pe Volga: 54 de morţi şi peste 50 dispăruţi
» Indicele de confort termic a depăşit pragul critic în vest, sud şi sud-est
» Fiscul din România, auditor intern al Organizaţiei Intra-europene a Administraţiilor Fiscale
» Amendă de 200-1.000 lei pentru cei ce refuză să declarare datele pentru recensamantul populatiei
» Craiova: Puncte de prim-ajutor pentru persoanele afectate de caniculă
» K1 – Cătălin Moroşanu: Leko va pleca şifonat rău din România
» Craiova: Primăria organizează acţiuni estivale pentru tineri
» Sofia anunţă că nu s-au înregistrat răniţi în urma răsturnării cisternei cu substanţe periculoase

Local

» Crăsnenii, lideri la proiecte pe Măsura 141
» Fără schele pe Coloana Infinitului
» A renunţat la fumat ca să facă turul Europei
» Mexicul, adus la filarmonică
» DE 70, blocat de un tir răsturnat
» Românii conservă podul pentru bulgari
» Goana după medicamente compensate

Dolj

» Scurte ştirti

Gorj

» Micuța de la ghenă a fost creștinată
» Tabără de creaţie la Muzeul Curtişoara

Sport

» Adrian Popescu: Ştiinţa 2011? Vai de mama noastră!
» De la Europa, la dezafiliere
» Pandurii, distracţie cu amatori
» Găzarii urcă astăzi în Poiana Braşov
» Papură şi-a conturat lotul
» Mihaela Buzărnescu a câştigat Trofeul Popeci
» Bute l-a trimis pe Mendy la podea

Bani & Afaceri

» Zăcământ uriaş de gaze, descoperit în Oltenia
» Băncile încep să joace după cum cântă clientul

Magazin

» Strălucirea de altădată a Cetăţii Filmului
» HOROSCOP
» Audrey Tautou visează la o viaţă pe mare
» Claudia Schiffer face afaceri pentru copiii ei
» Lily Allen are o sarcină cu probleme
» Lovit de şase fulgere
» Întreruperi energie electrică de mâine

Top