Acasă Local Mircea Dinescu, rănit uşor într-un accident

Mircea Dinescu, rănit uşor într-un accident

Poetul Mircea Dinescu a fost ieri, în jurul orei 11.30, victima unui accident rutier produs pe Drumul Naţional 6, în zona comunei Drăghiceni, judeţul Olt. În timp ce conducea maşina personală, un BMW, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un pom de pe marginea drumului, maşina suferind avarii serioase. Poetul a ajuns la Spitalul Municipal Caracal, fără ca apelul la salvare să fi fost înregistrat prin numărul unic de urgenţă 112. După efectuarea investigaţiilor, Mircea Dinescu a părăsit spitalul cu direcţia Bucureşti, unde aseară era aşteptat la o emisiune televizată. De altfel, pe tot parcursul efectuării investigaţiilor şi intervenţiei, Dinescu a fost tonic, a vorbit la telefon cu prietenii şi cu reprezentanţii mass-media.
„Din punct de vedere medical, a rezultat numai o plagă care n-a necesitat internarea, problema fiind rezolvată în ambulatoriu. A fost nevoie de o minimă intervenţie chirurgicală, radiografia confirmând că nu este nimc grav“, a declarat chirurgul Silviu Popescu, directorul medical al Spitalului Municipal Caracal şi cel care s-a ocupat de pacient. „Din punct de vedere medical, nu sunt probleme, dar a avut noroc, pentru că maşina este foarte grav avariată. El spune că a ieşit singur, fără probleme, după ce maşina s-a dat peste cap. Era tonic, toată lumea îl suna“, a declarat şi medicul chirurg Gheorghe Savu, cel care l-a asistat pe dr. Popescu la intervenţie.
Omul de cultură, care venea de la Craiova, a ajuns fără voie la spital chiar în ziua în care pe piaţă apărea un nou produs, săptămânalul Caţavencii, realizat alături de colegii din vechiul proiect editorial.

Exit mobile version