17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAcţiune în trafic cu poliţiştii bulgari

Acţiune în trafic cu poliţiştii bulgari

Serviciul Rutier Dolj a organizat vineri, împreună cu poliţiştii bulgari din cadrul Direcţiilor Regionale de Poliţie Vidin şi Vratsa, o acţiune în trafic, în cadrul căreia au fost vizate autovehiculele înmatriculate în Bulgaria. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, aceasta a fost cea de-a cincea acţiune de acest fel, toate fiind organizate în cadrul proiectului „Trafic Rutier la Frontiera Albastră“.
Echipajele de poliţişti doljeni şi bulgari au putut fi întâlnite vineri, între orele 10.00 – 13.00, pe DN 56 Craiova – Calafat, la intrare în localitatea Podari.
Poliţiştii doljeni au precizat că au fost verificate atât autovehicule de transport mărfuri şi persoane, cât şi autoturismele înmatriculate în ţara noastră şi în Bulgaria. În total, în cele trei ore cât a durat acţiunea, au fost verificate 83 de autovehicule, dintre care 43 înmatriculate în Bulgaria. Poliţiştii de la Rutieră au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4.820 de lei, majoritatea pentru lipsa documentelor şi neportul centurii de siguranţă.
Ultima acţiune de acest fel a fost organizată tot într-o vineri, pe 29 aprilie, pe DE 70, în zona localităţii Işalniţa. Atunci au fost verificate aproape 100 de autovehicule, din care 35 înmatriculate în Bulgaria, în total fiind aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII