10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞofer fără permis, oprit cu focuri de armă

Şofer fără permis, oprit cu focuri de armă

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă, vineri dimineaţă, pentru a opri un autoturism condus de un tânăr de etnie romă care nu avea permis.
Vineri, la ora 10.15, un echipaj al poliţiştilor de la Rutieră care supraveghea traficul pe bulevardul Ştirbei Vodă din Craiova, a înregistrat cu aparatul radar un Opel Vectra înmatriculat în Bulgaria, care rula cu o viteză de 70 Km/h. Agenţii i-au făcut semne şoferului ca să oprească, însă acesta nu s-a conformat şi şi-a continuat drumul. Echipajul de poliţişti a plecat în urmărirea autoturismului şi, pentru că şoferul nu a oprit, unul dintre agenţi a tras mai multe focuri de armă în aer. Şoferul Opelului nu a reuşit să ajungă prea departe, pentru că maşina acestuia a fost blocată pe strada Ion Budai Deleanu. Tânărul care se afla la volan a coborât şi a rupt-o la fugă, însă a fost prins. După reţinerea şoferului fugar, poliţiştii de la Rutieră au fost nevoiţi să tragă din nou focuri de armă, pentru că mai multe persoane care locuiesc pe strada Ion Budai Deleanu au încercat să îl scape. Ulterior, în ajutorul agenţilor de poliţie a venit un echipaj al Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, după care şoferul Opelului a fost ridicat şi dus la sediul Biroului Rutier.
În urma cercetărilor s-a constatat că şoferul este Marius Văduva, de 29 de ani, care nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, acesta fiind şi motivul pentru care a încercat să scape de poliţişti. În plus, potrivit ofiţerilor de la Rutieră, tânărul este cercetat în alt dosar penal pentru conducere fără permis.  Opelul condus de Văduva a fost ridicat de poliţişti şi dus la sediul Biroului Rutier Craiova pentru continuarea cercetărilor, iar pe numele şoferului a fost întocmit un al doilea dosar pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.
• Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

29 COMENTARII