10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalShow incendiar pentru motociclişti

Show incendiar pentru motociclişti

Sfârşitul de săptămână aduce un show incendiar pentru motociclişti. Peste 500 de pasionaţi de motociclete din toată ţara se vor întâlni sâmbătă la baza de agrement din Baloteşti, judeţul Mehedinţi. „Bikerii“ vor face cascadorii şi se vor distra cu muzică rock şi concursuri de tricouri ude. Clubul „Moto Sapiens“ din Drobeta Turnu Severin împlineşte un an de la înfiinţare şi sărbătoreşte evenimentul cu „Moto Sapiens Party“. Pe lângă parada de motoare, organizatorii au pregătit şi concerte live, susţinute de trupe rock precum Sanctuar din Timişoara, AIM din Jimbolia sau Medicine Band din Serbia. „ONG-ul nostru împlineşte un an şi vrem să sărbătorim prin organizarea unui party, la care vor fi prezenţi invitaţi din toată ţara. Vrem să repetăm evenimentul şi în anii următori“, a spus preşedintele Moto Sapiens, Tiberiu Manafu.
Invitaţi speciali sunt aşteptaţi din Serbia, Grecia şi Italia. Organizatorii spun că acest eveniment are ca scop atât relaţionarea comunităţilor moto, promovarea motociclismului, cât şi promovarea zonei din punct de vedere turistic. „Începând de vineri (astăzi – n.r.), ora 12.00, sunt aşteptaţi toţi motocicliştii, dar şi persoanele pasionate de mersul pe două roţi. De asemenea, vom avea o scenă şi un sunet profesional. Concursurile inter­active şi distractive vor aduce un plus de voie bună“, a spus Adrian Pavel, membru al Clubului „Moto Sapiens“.
Cel mai aşteptat moment va fi parada motoci­cletelor pe străzile din Drobeta Turnu Severin, sâmbătă, 4 iunie, începând cu ora 11.00, cu oprire în parcarea unui hipermarket, unde bikerii Lemon Bikers Bucureşti vor exe­cuta acrobaţii cu motociclete. Tot traseul pe care vor defila mo­tocicletele va fi asigurat de către Serviciul de Poliţie Ru­tieră din Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS