12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMihai a fost condus pe ultimul drum

Mihai a fost condus pe ultimul drum

Elevul Mihai Zahariuc, care s-a sinucis săptămâna trecută, a fost condus ieri pe ultimul drum de colegi, prieteni şi familie

Coşciugul cu trupul neînsufleţit al lui Mihai Zahariuc a fost purtat pe braţe de colegii săi. Zeci de colegi şi amici ai elevului l-au condus pe acesta pe ultimul drum, regretând nespus că băiatul a decis să îşi ia viaţa. „Nu ne vine să credem că s-a dus aşa. Nu trebuia să îşi ia viaţa. Orice problemă poate fi depăşită. Era un copil vesel şi muncitor“, a spus Lelia Olaru, diriginta elevului. Toţi colegii săi l-au descris pe Mihai Zahariuc drept un copil bun, mereu gata să-şi ajute semenii, muncitor şi destul de bun la învăţătură, dorindu-şi un viitor mai bun.

Un tată abuziv

Vecinii familiei Zahariuc spun că tatăl copilului este un om autoritar, consumator de băuturi alcoolice, care nu se purta bine cu copiii săi. După moartea mamei, care a suferit de cancer şi a decedat în urmă cu doi ani, Mihai, doi fraţi gemeni şi o fată care a devenit majoră luna aceasta au rămas în grija tatălui. „Nu este un om bun. Se îmbată des, chiar dacă munceşte şi aduce bani acasă. Vine beat şi îşi bate copiii. Nu ştiu de ce Protecţia Copilului nu s-a implicat până acum? După ce le-a murit mama, trebuia să se facă ceva“, a spus o vecină, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.
„Anul trecut, Mihai s-a bătut cu taică-său. Îi reproşa că din cauza lui a decedat şi mama lor. Din păcate, domnul Zahariuc îşi agresa şi soţia bolnavă de cancer. Mare păcat de copii. Nu este exclus ca Mihai să se fi săturat de viaţa pe care o ducea cu tatăl său“, a povestit alt vecin, angajat la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS