12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccidente la indigo

Accidente la indigo

În municipiul Drobeta Turnu Severin există câteva străzi în care au loc frecvent accidente de circulaţie. În mai puţin de 24 de ore, patru maşini au fost avariate serios şi două persoane au fost rănite.
Luni seară, o femeie care conducea cu viteză mare un autoturism Ford a uitat să oprească la Stop şi a intrat într-o altă maşină în care erau trei tineri. Impactul a fost violent, autoturismul şoferiţei rostogolindu-se de două ori.
„Am fost solicitaţi pentru acordarea de îngrijiri medicale unei persoane rănite
într-un accident de circulaţie, însă când am ajuns la faţa locului aceasta a refuzat să meargă la spital“, a declarat Aurora Grămescu, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.
Ieri-dimineaţă, tot în aceeaşi zonă din Drobeta Turnu Severin, alte două maşini s-au lovit frontal. Şoferul unui Mercedes nu a acordat prioritate şi a intrat într-o dubiţă în care se aflau două femei. Una dintre ele a fost grav rănită şi a ajuns la spital. „În această dimineaţă (ieri – n.r.), conducătorul unui autoturism Mercedes nu a acordat prioritate de trecere şi a lovit frontal un autoturism marca Volkswagen Transporter, în care se aflau două persoane. În urma impactului, a rezultat rănirea unei persoane care a fost preluată de medici. În continuare se fac cercetări“, a declarat Traian Ionescu, agent şef principal IPJ Mehedinţi. Şoferul care a provocat accidentul va fi sancţionat pentru nerespectarea semnelor de circulaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS