Acasă Local Gorj Scurte ştiri

Scurte ştiri

Negrescu vrea un nou mandat de director la Teatru
Marian Negrescu va concura pentru un nou mandat de director al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu. Consiliul Local şi Primăria Târgu Jiu vor organiza un nou concurs pe post, întrucât mandatul actualului director a expirat. Negrescu a anunţat că va depune un nou proiect de management valabil pentru perioada 2011 – 2016. Potenţialii candidaţi interesaţi de postul de director al Teatrului din Târgu Jiu pot depune proiecte până pe 7 iulie.
• Eugen Măruţă

Târg de joburi la UCB Târgu Jiu
Universitatea „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu va organiza pe 1 iunie un târg al locurilor de muncă. Purtătorul de cuvânt al UCB, Mirabela Tufan, a precizat că întâlnirea dintre angajatorii, studenţii şi şomerii din Gorj va avea loc în holul Facultăţii de Inginerie din cadrul UCB Târgu Jiu. „Am beneficiat de sprijinul AJOFM Gorj. Ofertele vor fi valabile atât pentru studenţi, cât şi pentru şomeri. Sperăm ca scopul evenimentului, inserţia pe piaţa muncii a cât mai multor persoane vizate, să fie atins“, a precizat purtătorul de cuvânt al UCB Târgu Jiu, Mirabela Tufan.   
• Mihaela Floroiu

De la iarbă verde la spital
Patru tineri din Mehedinţi au avut noroc duminică seară, după ce maşina cu care se întorceau de la iarbă verde a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului. Accidentul a avut loc pe un drum comunal din comuna Izvorul Bârzii.
„Am fost la iarbă verde şi ne duceam spre casă. Nu ştiu dacă aveau viteză pentru că ei erau cu maşina lor şi au plecat înaintea noastră. Când am ajuns i-am găsit în ambulanţă. Bine că nu sunt răniţi rău“, a spus un prieten al victimelor.
Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că şoferul conducea cu viteză.
„Din fericire, accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale, cei patru pasageri au scăpat cu viaţă. Din primele verificări se pare că şoferul circula cu viteză mare, având în vedere drumul de ţară. În continuare se fac cercetări“, a declarat Ionuţ Bogatoniu, agent şef principal IPJ Mehedinţi.
Impactul a fost deosebit de puternic, maşina rămânând suspendată pe o rigolă a drumului. Cele patru victime au reuşit să iasă tefere de sub mormanul de fiare rămas din autoturism.
La faţa locului au fost solicitate trei ambulanţe pentru transportarea victimelor la spital. Cele patru victime au rămas internate pentru îngrijiri medicale, iar şoferul autoturismului va fi tras la răspundere pentru că a circulat cu viteză.
• Alin Ghiciulescu

Exit mobile version