17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Tupeu de hoţ

Doi mehedinţeni au furat 100 de euro din haina şoferului unui autobuz care îi transporta la Drobeta Turnu Severin. Tinerii urcaseră în staţia din comuna Gârla Mare şi se pare că nu aveau de gând să comită infracţiunea, însă banii din haina şoferului i-au tentat prea tare. Nici unul dintre pasageri nu a observat ce fac cei doi.
„Ei s-au pus pe scaun exact în spatele şoferului, iar pe spătarul scaunului acestuia era haina, în care se aflau câţiva euro pe care şoferul a zis că voia să îi schimbe la Severin. Eu nu am văzut nimic, dar ne-a spus şoferul că băieţii i-au furat banii“, a povestit o pasageră din autobuz.
Înainte de a ajunge la Drobeta Turnu Severin, cei doi băieţi au devenit agitaţi, stârnindu-i bănuieli şoferului. Sesizând lipsa banilor, acesta a oprit la primul post de poliţie, în comuna Hinova, la zece kilometri de Severin.
„Dacă ei nu începeau să se agite şi să vorbească, nu îmi dădeam seama că îmi lipsesc banii. Aveam 100 de euro pe care voiam să îi schimb la Severin“, a povestit bărbatul.
Cei doi tineri şi-au recunoscut greşeala în faţa oamenilor legii şi i-au dat  înapoi banii şoferului.
„Am fost sesizat de poliţiştii din Hinova că un bărbat s-a prezentat la post şi a reclamat că doi tineri din comuna Gârla Mare, pasageri într-un autobuz, i-au furat o sumă de bani din buzunarul unei haine.
Banii au fost găsiţi asupra unuia dintre tineri şi i-au fost înapoiaţi şoferului. Cercetările continuă“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.
Cei doi s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS