10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjO elevă a încercat să se sinucidă în toaleta şcolii

O elevă a încercat să se sinucidă în toaleta şcolii

O elevă de clasa a VII-a din comuna gorjeană Vladimir a încercat să se sinucidă în toaleta şcolii generale din localitate. Incidentul s-a petrecut miercuri, într-una dintre pauze. Fata a fost descoperită în toaletă de câţiva elevi, care au alertat profesorii. Copila a încercat să îşi taie venele cu un cuţit pe care îl luase de acasă. Din fericire, planul morbid al acesteia nu a fost dus până la capăt, datorită intervenţiei colegilor de clasă. Viaţa fetei este acum în afara oricărui pericol.
Laurenţiu Vijulan, directorul Şcolii Generale din Vladimir, a declarat că eleva are o situaţia foarte grea în familie. Primarul comunei, Aurel Băcanu Vladimirescu, a declarat că s-a deplasat ieri personal la şcoală pentru a sta de vorbă cu eleva: „Noi am mers la şcoală cu poliţia şi cu toată lumea. Culmea este că în ziua în care fata a încercat să se sinucidă, mama acesteia a venit la primărie să ne spună că vrea să plece la muncă în Germania, vreo două luni. Acum o să analizăm, să vedem care este situaţia, că ea mai are un copil, mai mic, cu actualul soţ“, a menţionat edilul.
De precizat că, săptămâna trecută, o altă tânără din Gorj, Raluca Drăguşin, de 19 ani, elevă la Colegiul Naţional „Spiru Haret“ din Târgu Jiu, s-a sinucis, aruncându-se în râul Jiu cu un rucsac plin cu pietre pe care şi l-a legat de gât.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII