11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPoşulescu şi Capotescu, 29 de zile după gratii

Poşulescu şi Capotescu, 29 de zile după gratii

Curtea de Apel Craiova a respins ieri-seară recursul formulat de Adrian Poşulescu, Laurenţiu Capotescu, zis Pătatu, şi Decebal Simion Gănescu, arestaţi preventiv de Tribunalul Dolj sub acuzaţia de comiterea de fraude cu cărţi de credit. Cei trei inculpaţi vor fi cercetaţi în continuare de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova în stare de arest preventiv.
Poşulescu, Pătatu şi Gănescu au fost arestaţi ieri, la propunerea DIICOT, în urma unei anchete care a stabilit că primul fabrica la comandă guri de bancomat, pe care le vindea către diverse persoane în barul Ramses din Craiova, care îi aparţine. Aparatura pentru copierea datelor cărţilor de credit era montată de cumpărători pe bancomate din ţară şi străinătate, preţul unei guri de bancomat fiind de 3.000 de euro.
În vânzarea aparaturii era implicat atât Capotescu, cât şi Covaci Junior Poenaru, acesta din urmă fiind cercetat în stare de libertate.
Miercuri noapte, oamenii legii l-au reţinut pe Gănescu, care venise la Poşulescu să îi explice cum să folosească softul, iar ieri cei trei au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile.
Inculpaţii au făcut recurs împotriva hotărârii Tribunalului Dolj, care s-a judecat ieri la Curtea de Apel Craiova. Avocaţii celor trei nu au reuşit să-i convingă pe judecători că clienţii lor pot fi judecaţi în continuare în stare de libertate, recursul fiind respins.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII