16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrafic de influenţă la Spitalul de Urgenţă

Trafic de influenţă la Spitalul de Urgenţă

Doi bărbaţi, unul dintre ei brancardier la Spitalul de Urgenţă Craiova, sunt cercetaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă, după ce au cerut şi primit bani de la un craiovean pentru a-i angaja soţia la unitatea medicală.
Potrivit anchetatorilor, un bărbat a sesizat ofiţerii anticorupţie despre faptul că i-a fost solicitată suma de 3.700 de euro de către două persoane pentru a-i pune o „pilă“ soţiei sale în vederea angajării la Spitalul de Urgenţă Craiova. Banii au fost primiţi de brancardier, care i-a dat mai departe bărbatului cu „relaţii“ la unitatea medicală. După ce a văzut că a dat banii, iar soţia sa nu a mai fost angajată, bărbatul a sesizat ofiţerii Serviciului Anticorupţie Dolj.
Ieri, cei doi bărbaţi au fost audiaţi de procurori, care au dispus cercetarea în stare de libertate a brancardierului pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă şi reţinerea pentru 24 de ore a „partenerului“ său pentru aceeaşi infracţiune. Acestuia din urmă i s-a făcut rău în timp ce dădea declaraţii în faţa procurorilor, fiind solicitată o ambulanţă care l-a transportat pe bărbat la Unitatea Primiri Urgenţe a… Spitalului de Urgenţă Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale.
• Aldezir MARIN

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII