17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMuncitor dispărut de la Şantierul Naval

Muncitor dispărut de la Şantierul Naval

Un angajat al Şantierului Naval din Mehedinţi, care mai avea doi până la pensionare, a dispărut în condiţii misterioase joi de la locul de muncă. Mehedinţeanul lucra ca electrician, iar de joi, de la ora 11.00, nu l-a mai văzut nimeni. Colegii de serviciu cred că acesta a ajuns în apele Dunării. Poliţia, pompierii, dar şi inspectori ITM au sosit la faţa locului, pentru a afla ce s-a întâmplat cu angajatul şantierului.
O echipă de pompieri a încercat joi ore în şir găsirea angajatului cu ajutorul unei bărci pneumatice, dar căutările au fost întrerupte odată cu lăsarea întunericului. Poliţia a fost anunţată prin serviciul 112 la ora 16.00 despre dispariţie, iar ISU „Drobeta“ a fost chemat în ajutor la ora 17.00, cu toate că bărbatul dispăruse înainte de ora 11.00.
„Noi am fost anunţaţi în jurul orei 17.00 despre acest incident, iar la ora 16.30 s-a apelat 112, unde s-a anunţat dispariţia unei persoane. S-a bănuit că a plecat în pauza de masă, apoi s-a încercat luarea legăturii cu familia de către colegi şi apoi s-a anunţat dispariţia“, a declarat Claudiu Balaure, căpitan ISU „Drobeta.
Vineri dimineaţă, pompierii au reluat căutările în apele fluviului, descoperind doar o cască de protecţie ce se bănuieşte a fi a muncitorului, iar poliţia a deschis o anchetă.
Directorul întreprinderii a refuzat să facă vreun comentariu.
• Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS