14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDouă sinucideri în zece ore

Două sinucideri în zece ore

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit joi, în jurul orei 12.00, spânzurat în propria locuinţă de pe strada Mânăstirii din Slatina. La faţa locului au ajuns poliţia, ambulanţa şi un echipaj SMURD, dar Marinel T. era deja mort. Acesta nu a lăsat nici un bilet de adio.
Tot joi, o fată de 29 de ani, din Slatina, a încercat să se omoare aruncându-se în râu de pe Podul Olt, la ieşirea din oraş. Aceleaşi echipaje aveau să intervină la ora 20.12, salvatorii găsind victima la aproximativ 300 de metri de malul râului Olt. Cu ajutorul unei bărci pneumatice, Andrada-Nicoleta S. a fost scoasă la mal şi preluată de personalul medical, conştientă, cu frisoane şi au temperatura corpului scăzută. După acordarea primului ajutor, tânăra a fost transportată la Spitalul Slatina, pentru investigaţii medicale amănunţite.
În aceeaşi zi, Ionela Sbârnea, de 19 ani, s-a spânzurat în grajdul din gospodăria în care locuia. Părinţii fetei au chemat salvarea la ora 21.05, însă personalul de pe Ambulanţa din Caracal nu a putut decât să constate decesul acesteia.
• Mihai Ianus

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU