16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

Lucescu, spre PSG
Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, este foarte aproape de a ajunge la o înţelegere cu gruparea franceză Paris Saint-Germain. „Mircea Lucescu este foarte aproape de a demisiona de la Şahtior Doneţk, tratativele cu PSG aflându-se în faza finală“, a scris site-ul italian sportal.it, care citează surse din Ucraina. Lucescu (65 de ani) a pregătit în cariera sa naţionala României şi formaţiile Corvinul Hunedoara, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter Milano, Galatasaray Istanbul, Beşiktaş Istanbul şi Şahtior Doneţk.

Lobonţ şi Chivu, rezerve
Inter Milano a învins în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), pe AS Roma, într-o partidă din cadrul primei manşe a semifinalelor Cupei Italiei la fotbal. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de sârbul Dejan Stankovic, în minutul ‘44. Fundaşul Cristian Chivu (Inter) şi portarul Bogdan Lobonţ (AS Roma) au fost doar rezerve în acest joc. Ieri-seară, după închiderea ediţiei, urma să se dispute turul celeilalte semifinale, AC Milan – Palermo. Meciurile retur sunt programate pe 10 şi 11 mai.

Lille n-a greşit cu Nice
Formaţia Lille OSC s-a calificat în ultimul act al Cupei Franţei, după ce a învins-o în semifinale pe OGC Nice, cu 2-0, golurile fiind marcate de Hazard (‘44) şi Gervinho (‘46). Adversara liderului la zi din Ligue 1 va fi învingătoarea dintre Angers (Ligue 2), la care evoluează şi atacantul român Claudiu Keşeru, şi Paris Saint Germain, partidă care urma să se desfăşoare ieri-seară. Finala Cupei Franţei se va desfăşura pe 14 mai şi va fi găzduită de „Stade de France“ din Saint-Denis.

Newcastle a remizat
cu Manchester

Newcastle a remizat marţi seară, scor 0-0, pe teren propriu, cu Manchester United, într-o partidă contând pentru etapa a 33-a din Premier League. Pentru „coţofene“ au jucat: Krul – Sanchez, Williams, Coloccini, Simpson – Gutierrez, Guthrie, Tiote, Barton – Lovenkrands (‘69, Ireland), Ameobi (‘72, Ranger). Sir Alex Ferguson a mizat pe: Van der Sar – O’Shea, Smalling, Vidic, Evra – Nani (‘80, Owen), Anderson (‘70, Valencia), Carrick, Giggs – Rooney, Hernandez. Manchester ocupă primul loc în clasament, cu 70 de puncte, podiumul fiind completat de Arsenal (63) şi Chelsea (61), ambele cu un joc mai puţin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU