14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalFemeie accidentată de un mopedist

Femeie accidentată de un mopedist

O femeie de 49 de ani din Mehedinţi a ajuns în stare gravă la spital miercuri, după ce a fost accidentată de un tânăr mopedist care se grăbea şi a acroşat-o de pe marginea străzii. Din spusele martorilor, femeia mergea regulamentar, însă, din cauza vitezei cu care circula, mopedistul a pierdut controlul şi a lovit-o. Accidentul s-a petrecut în localitatea Cerneţi, la câţiva metri de casa victimei. Martorii au vrut să îl ia la bătaie pe modepist, susţinând că nu este prima dată când se întâmplă aşa ceva. „Cum s-a încălzit afară, au ieşit la plimbare. Toată ziua trec dintr-o parte în alta şi dau peste oameni. Circulă ca nebunii“, a spus un martor.
La faţa locului au sosit o ambulanţă SMURD şi un echipaj de urgenţă, atât femeia, cât şi mopedistul suferind mai multe leziuni şi contuzii. „Conducătorul scuterului se afla într-o stare mai puţin gravă, având un traumatism cranian şi traumatism de piramidă nazală, iar femeia prezenta traumatism cranian deschis în regiunea temporală stânga şi fractură deschisă de tibie dreaptă. Ambelor persoane li s-a acordat primul ajutor. Conducătorul scuterului a fost predat unui echipaj SMURD pentru a putea fi transportat la spital, iar cealaltă victimă am transportat-o noi la secţia de primiri urgenţe“, a declarat Marin Iorga, medic la SJA Mehedinţi.
Poliţia urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul. „Pe 6 aprilie, pe drumul Cerneţiului a avut loc un accident de circulaţie soldat cu două victime. În evenimentul rutier au fost implicaţi un moped şi un pieton. În prezent se fac cercetări pentru stabilirea vinovăţiei“, a declarat agentul-şef Marian Lăţea, de la Poliţia Rutieră Drobeta Turnu Severin.
Ambele victime au rămas internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS