10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSalcia, comuna nimănui

Salcia, comuna nimănui

Scandalurile dintre primarul Gelu Pantelimon şi viceprimarul Adel Sava, care împreună ar trebui să rezolve problemele comunei mehedinţene Salcia, nu mai sunt o noutate pentru nimeni.
„Comuna Salcia a ajuns foarte rău din toate punctele de vedere. Primarul şi vicele se ceartă toată ziua şi noi pătimim. Drumurile sunt foarte proaste. Când plouă, nămolul are 40 de centimetri. Puteau să pună nişte nisip, să putem şi noi circula“, a spus un bătrân din comună.
Din toamna anului trecut, Primăria Salcia a început o lucrare în comună pentru alimentarea gospodăriilor cu apă. Şi aşa a şi rămas, la stadiul de început.
„Anul trecut în toamnă au angajat o firmă să sape şi să bage ţevi pentru apă şi aşa au lăsat gropile şi şanţurile. Sunt mai mari interesele lor decât ale noastre. Nici nu putem să ne ducem copiii la grădiniţă din cauza nămolului. Trebuie să aibă încălţăminte de schimb. Este foarte rău“, a spus o femeie.
În sala de şedinţe a Primăriei Salcia, din ordinul primarului, în urmă cu trei ani au fost depozitate baxurile cu făină de la UE pentru ajutoarele sociale. Din motive necunoscute, şi astăzi sunt tot acolo. Au devenit hrană pentru şoareci.
„Probleme sunt în comună, drumurile sunt groaznice, avem utilaje în curtea primăriei pe care
le-am cumpărat cu 45.000 de lei din bugetul local şi şoferi care iau salarii degeaba pentru că primarul nu îi pune să facă nimic. Eu nu pot să fac totul singur pentru că mi se pun tot felul de piedici. Cât despre pungile cu făină, ce să spun? Sunt aici de la alegerile prezidenţiale. Atunci, domnul primar a împărţit câteva la oameni ca să îşi facă jocurile politice şi după alegeri nu a mai dat la nimeni nimic. Le-au mâncat şoarecii şi, din păcate, eu nu pot să fac nimic. Oamenii vin la primărie cu diferite probleme, dar nu au cu cine să discute“, a declarat Adel Sava, viceprimarul comunei Salcia.
Am încercat să obţinem informaţii şi de la primar în legătură cu situaţia drumurilor din comuna Salcia, însă acestea nu a fost de găsit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII