11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte ştiri

O poştăriţă s-a sinucis după ce a fost tâlhărită
Aurelia Păun, de 43 de ani, din Redea, judeţul Olt, a fost găsită luni spânzurată în toaleta din curtea locuinţei sale. Poliţiştii au stabilit din primele cercetări că pe cadavru nu existau urme vizibile de violenţă, nefiind suspiciuni de omor.
Pe 24 martie, femeia a sesizat faptul că, prin violenţă, autori necunoscuţi i-au sustras suma de 8.600 de lei, bani ce se aflau în gestiunea sa, în calitate de factor poştal. În urma sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tâlhărie“. Oamenii legii desfăşoară acum cercetări şi pentru stabilireacauzelor şi împrejurărilor în care persoana a decedat.
• Click News

Dispărută de la domiciliu
Poliţiştii din Piatra Olt au fost sesizaţi luni, de Mariana Stoian, din localitate, cu privire la faptul că nepoata sa, Ionela Laura Vasile, de 14 ani, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care, din primele cercetări, a stabilit că, în jurul orei 12.00, minora a luat de la domiciliu suma de 350 de euro şi a fost observată de vecini în timp ce se deplasa, în fugă, pe o stradă din oraşul Piatra-Olt. Ulterior, aceasta a luat legătura telefonic cu o prietenă, căreia i-a transmis că a plecat voluntar de la domiciliu şi este în judeţul Vâlcea împreună cu prietenul ei. Semnalmente adolescentei sunt: 1,60 – 1,65 metri înălţime, 45 kg, păr lung negru, ochi căprui. Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care aceasta le purta la data dispariţiei. Persoanele care pot da relaţii trebuie să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.
• Roxana Popescu

Razie în Târgul de săptămână
Poliţiştii şi jandarmii doljeni au executat luni o acţiune în Târgul de săptămână Craiova, scopul fiind combaterea faptelor antisociale şi infracţiunilor economice.
Poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică, Secţiei 2 Poliţie, jadarmi şi specialişti ai Inspectoratului Teritorial Silvic Vâlcea au legitimat 157 de persoane, au verificat 41 de agenţi economici şi au controlat 28 de autoturisme.
Oamenii legii au constatat 23 de contravenţii pentru care au fost aplicate amenzi în valoare totală de 160.000 de lei şi au confiscat mărfuri în valoare de 33.000 de lei.
• Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS