24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalUcisă cu sânge rece

Ucisă cu sânge rece

Crimă cu sânge rece în Mehedinţi. O bătrână de 87 de ani, din comuna Devesel, a fost găsită de fiul ei înjunghiată în abdomen şi în gât.
Mai mulţi bărbaţi au încercat să fure în noaptea de luni spre marţi o maşină din curtea bătrânei Niculina Grecu, din satul Scăpău, comuna Devesel. Femeia a încercat să se opună, însă un tânăr de 27 de ani din localitate, fost puşcăriaş, i-a spintecat burta cu cuţitul şi a înjunghiat-o şi în gât.
După ce bătrâna a fost înjunghiată, hoţii au fugit fără maşină. Ieri-dimineaţă, Valentin Grecu, fiul femeii, a găsit-o pe mama sa în casă, într-o baltă de sânge. „A fost cumplit să o găsesc pe mama în asemenea hal. Chiar dacă au venit să fure maşina sau altceva, puteau să îi dea o palmă, pentru că ea nu avea putere să le facă nimic. Cred că au vrut să caute şi prin casă, pentru că am vândut zilele trecute un porc“, a spus Valentin Grecu, fiul victimei.
Bărbatul suspectat de crimă este Marian Curiman, de 27 de ani, din lo­calitate, care anul trecut a fost eliberat din penitenciar, unde ajunsese după c e a fost condamnat pentru viol. Anchetatorii spun că autorul asasinatului nu a acţionat singur, ci a avut complici. Procurorii au format un cerc de suspecţi, dar nu au declarat cine este criminalul.
„Deocamdată nu ne putem pronunţa asupra numelui principalului suspect, dar s-a format un cerc de suspecţi, care sunt verificaţi şi audiaţi. La faţa locului s-a găsit o maşină avariată, care se pare că ar fi a fiului victimei, iar victima a fost găsită înjunghiată în gât şi în abdomen“, a declarat procurorul Fănică Cercel.
Cadavrul bătrânei a fost transportat la morga Spitalului din Drobeta Turnu Severin, pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII