8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGaudeamus 2011, cărţi la preţ redus

Gaudeamus 2011, cărţi la preţ redus

Iubitorii de carte din Craiova vor putea să-şi achiziţioneze, în perioada 8 – 12 martie, cărţi din cele mai variate domenii, la preţuri cu până la 30-40% mai mici decât cele de pe coperte, în cadrul celei de-a X-a ediţii a Târgului Gaudeamus.
Cei aproximativ 40 de expozanţi care participă la manifestare le oferă vizitatorilor posibilitatea să-şi achiziţioneze o serie de cărţi, al căror preţ porneşte de la cinci lei.
„Pe lângă oferta de carte, târgul îşi aşteaptă vizitatorii cu un bogat program de evenimente – dezbateri şi dicuţii literare, concursuri, spectacole de dans.
Vizitatorii vor putea participa şi la Tombola Gaudeamus şi vor putea dona cărţi pentru bibliotecile rurale din Oltenia în cadrul proiectului «Cărţile se întorc acas㻓, a declarat Mircea Pospai, directorul Radio Oltenia Craiova.
Târgul de la Craiova dă startul Caravanei Gaudeamus 2011, care mai cuprinde şi ediţia a XII-a a Gaudeamus Cluj-Napoca (13 – 17 aprilie), ediţia a VII-a a Gaudeamus Timişoara (4 – 8 mai) şi a III-a ediţie a Gaudeamus Mamaia (11 – 15 august).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII