22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalRecidivistul nu prezenta pericol social

Recidivistul nu prezenta pericol social

Judecătoria Craiova a considerat că un hoţ recidivist prins în flagrant după ce devalizase sistemul de irigaţii nu prezintă pericol social.
Marţi seară, poliţia a aflat că două persoane sustrag componente de la staţia de irigat E 9/1 aflată în folosinţa Organizaţiei Utilizatorilor de Apă Independenţi Amărăştii de Jos, judeţul Dolj. Echipaje de poliţie din Amărăştii de Jos şi de Sus s-au deplasat la staţia de irigaţii, unde i-au prins în flagrant pe Marin Tătaru, de 29 de ani, din comuna Amărăştii de Sus, şi Ionel Ţogue, de 32 de ani, din Teleşti – Gorj, care sustrăseseră cinci vane pentru reglarea presiunii şi o pompă de absorbţie a apei.
Componentele demontate de cei doi au fost evaluate la 190.000 de lei. Pe baza probelor oferite de poliţişti, procurorii l-au reţinut pe Tătaru, sub acuzaţia de distrugere şi furt calificat. A doua zi, inculpatul recidivist a fost prezentat la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, însă judecătoarea Gabriela Ciontu a considerat că nu prezintă pericol social, aşa că a dispus faţă de el doar obligaţia de a nu părăsi ţara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII