8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident cu două victime la Podul Olt

Accident cu două victime la Podul Olt

Doi bărbaţi au ajuns sâmbătă la spital, în urma unui accident de circulaţie petrecut la ieşirea din Slatina, pe Podul Olt. Poliţiştii au stabilit că evenimentul rutier s-a produs din cauza neatenţiei în conducere.
Şoferul unui autoturism Aro, Marian D., de 39 de ani, din comuna Curtişoara, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers şi a intrat în coliziune cu un Logan care circula în faţa sa, condus regulamentar de Daniela O., de 36 de ani, din Slatina. În urma impactului, autoturismul Aro a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un Volkswagen Passat condus regulamentar de Constantin M., de 53 de ani, din Slatina.

Şofer încarcerat

În urma accidentului, şoferul autoturismului Aro a rămas prins între fiarele contorsionate, fiind nevoie de intervenţia echipajului de la Descarcerare pentru a fi scos. „Salvatorii au reuşit să-l scoată pe bărbat din maşină, acesta rămânând blocat între scaune în urma impactului cu alt autoturism.
Bărbatul a fost preluat de echipajul de prim ajutor conştient, cooperant, cu dureri şi excoriaţii la nivelul membrelor inferioare şi superioare şi suspiciune de fractură de bazin. După acordarea îngrijirilor medicale, pacientul a fost predat unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina“, a declarat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.
La spital a ajuns şi şoferul Volkswagenului, acesta suferind leziuni în zona capului.
Marian D., şoferul vinovat de producerea accidentului, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII